YENİ MAHALLERE GÖZDE HİZMETLER

YENİ MAHALLERE GÖZDE HİZMETLER
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından yapılan çocuk parkı, yeşil alan, parke taşı döşeme, beton, asfalt, sathi kaplama ve yeni açılan yollarla mahalle statüsüne kavuşan yollar eşsiz hizmetlere kavuşuyor.

Yeşiltepe, Uzgur, Çivril, Kadamut ve Çanakçı Mahallelerine yapılan hizmetleri yerinde görmek için 5 mahalleye ziyarette bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşku ve teveccühle karşılandı. Eşit hizmet anlayışıyla merkez mahallelerde yapılan tüm hizmetlerin eksiksiz olarak bütün mahallelere ulaşması için talimatlarını verdiğini belirten Başkan Tok; “İlçemizin merkeze en uzak mahallelerinden başlayarak hizmetlerimizi değerli hemşehrilerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

YENİ MAHALLELERİN YILDIZI PARLIYOR

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda özellikle mahalleler arası ulaşım ve çevre düzenlemesi ilk plana alınmış durumda. Mahalleleri hem bir birine hem de farklı yollarla bir birine bağlayarak ulaşım ağını güçlendiren İlkadım Belediyesi ekipleri toplamda 36 Bin 750 metrekare yol ile Yeşiltepe, Uzgur, Çivril, Kadamut ve Çanakçı Mahallelerini ayrı ayrı bir birine bağladı. Ayrıca Yeşiltepe Mahallesinde Bin 300 metrekare çıkma taş kaplama, 200 metre bordür, 250 metrekare kaldırım ve çocuk oyun grubu ile yepyeni bir mahalle meydanı oluşturuldu.

BAŞKAN TOK; “VATANDAŞIMIZ MUTLU BİZLER GURURLUYUZ”

Yeni mahallelerde yapılan çalışmalar ile hem yeni ve modern yaşam alanları oluşturulduğunu hem de çok eskilere dayanan köy, mahalle meydanı geleneğinin yaşatıldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Yeni mahallelerimizde yaptığımız hizmetlerden dolayı bu ziyaretlerde görüyoruz ki vatandaşlarımız çok mutlu. Bu mutlulukta bizler için bir gurur kaynağı. Yaptığımız hizmetlerle bu mahallelerimizi ilçemizin gözbebeği haline getiriyoruz. Yaz döneminde ekiplerimiz ara vermeden sürdürdükleri çalışmalarda mahallelerimizin hem çehresini hem de ulaşımını en iyi seviyeye getirmeyi amaçlıyorlar. Bu hizmetlerimizin karşılığında da ziyaret ettiğimiz her mahallemizde hemşehrilerimizin candan karşılamalarını ve teveccühlerini görüyoruz. Bu samimi yaklaşımları için tüm İlkadımlı kardeşlerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum