YENİ MAHALLELER MEYDANLARINA KAVUŞUYOR

YENİ MAHALLELER MEYDANLARINA KAVUŞUYOR
İlkadım Belediyesi, mahalle statüsüne kavuşan köylerde çocuk parkı, yeşil alan, parke taşı döşeme ve beton yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlkadım İlçesi sınırları içerisinde yer alan Çandır ve Yeşiltepe mahalleleri Bütünşehir Yasası sonrası İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan proje ile meydanlarına kavuşuyor. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen tüm mahallelerde uygulanacak çalışma ile mahallelerin meydanları olacak. Aynı zamanda İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un eşit hizmet anlayışı ile yeni mahallelerde yepyeni yaşam alanları oluşturuluyor.

 

BAŞKAN TOK’A TEŞEKKÜR

 

Köy iken mahalle statüsüne geçen Çandır ve Yeşiltepe Mahallesi’ndeki meydan çalışmalarını yerinde inceleyen mahalleliler meydan çalışmasından mutlu olduklarını vurgulayarak Başkan Tok’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

 

“YENİ VE MODERN YAŞAM ALANLARI OLUŞTURUYORUZ”

 

Ayrım yapmadan mahallelere yönelik hizmet ve yatırımların artarak devam ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok;  “Yeni mahallelerimizde yaptığımız çalışmalar ile hem yeni ve modern yaşam alanları oluşturuyoruz hem de çok eskilere dayanan köy – mahalle meydanı geleneğimizi yaşatıyoruz. Birçok ihtiyaca cevap verecek meydanlarımızı oluşturarak çevre düzenlemesini gerçekleştirirken yanı sıra da çocuk parkları, Cami ve okulların tadilat ve yenileme çalışmaları, yol ve kaldırım yapımı gibi birçok hizmeti İlkadımlı kardeşlerimizle buluşturuyoruz. Merkez mahallelerimizde yaptığım her çalışmayı hiç zaman kaybetmeden eşit hizmet dağılımı ile yeni mahallelerimize de ulaştırıyoruz. Bunun karşılığı olarak da vatandaşımızın teveccühleri bizler için büyük bir mutluluk kaynağı oluyor. Çok daha güzel bir İlkadım İçin el birliği ile çalışıyoruz. İnşallah çok kısa zamanlar içerisinde İlkadım İlçemizin bütün ihtiyaçlarını bir bir tamamlayacağımızı düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.