YENİ GARDİYANLAR AMİRLERİNİ ZİYARET ETTİ

YENİ GARDİYANLAR AMİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda, yeni görevlerine başlayan İnfaz ve Koruma Memurları görevlerine başlamanın mutluluğu ile amirlerini ziyaret ettiler.

Kurum Müdürü Selman Akın ile birlikte, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Yakup Bulur ve Ceza İnfaz Kurumundan Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Burak Özcoşar’ı makamlarında ziyaret ederek paylaştı. 

whatsapp-image-2019-04-30-at-12-17-52.jpeg

Göreve başladıkları an itibariyle,  giriştikleri bu işin ehemmiyetini bilen, dinamik, çalışkan ve istekli bireyler olarak, temsil ettikleri kurumu her zaman daha ileriye taşıma gayretindeki 14 personelin, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül’ü ziyareti esnasındaki heyecanları görülmeye değerdi. 

whatsapp-image-2019-04-30-at-12-18-06.jpeg

Makamında yeni ceza infaz kurumu personellerini kabul eden ve Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı olarak, idaresinde hali hazırda yüzlerce personelle birlikte çalışan Gültekin Bülbül; “Sizleri göreve böyle hazır görmek beni son derece mutlu etti. Sizlerin görevlerinizi yaparken, kanun, tüzük ve yönetmeliklere uyduğunuz sürece göreviniz boyunca sıkıntı yaşamayacağınızı ve görevlerinizi layıkıyla yerine getireceğinizi düşünüyorum. El birliğiyle hep en iyiye gayret edeceğinizden, çalışacağınızdan şüphem yok.  Bu yolla hepinizin yeni görevi hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu. Ziyarette Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda yeni görevlerine başlayan İnfaz ve Koruma Memurları da, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül’e çiçek takdim etti. Başsavcılık ziyaretinin ardından Çarşamba Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Yakup Bulur ve Ceza İnfaz Kurumundan Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Burak Özcoşar’ı  da ziyaret eden yeni infaz ve koruma memurları, göreve hazır olduklarını ve soyundukları görevin öneminin farkında olduklarını gururla gösterdi.
Emin İnan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.