YENİ FORMALAR ÇIKIYOR

YENİ FORMALAR ÇIKIYOR
Yılport Samsunspor’un Diadora markalı yeni formaları görücüye çıkıyor.

Yılport Samsunspor’un yeni sezonda giyeceği Diadora markalı formalar görücüye çıkıyor. İşte Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

2022-23 sezonundan itibaren, Yılport Samsunspor futbol takımımızın kullanacağı formalar, kamp ürünleri ve antrenman malzemeleri için Diadora markası ile anlaşma sağlanmıştır. Yeni sezonda kullanılacak formaların üretimini ise Diadora Takım Sporları Türkiye Distribütörü olan Mets Spor gerçekleştirecektir.

Samsunlu bir kuruluş olan Mets Spor ile gerçekleştireceğimiz iş birliğinden ve markanın verdiği destekten dolayı mutluluk duyuyor, Samsunlu iki markanın bir araya geleceği bu iş birliğinin Samsun'a ve Samsunsporumuza hayırlı olmasını diliyoruz. Diadora markalı yeni sezon ürünlerinin her iki tarafa da başarı ve şans getirmesini ve yeni formalar ile futbolcularımızın, taraftarlarımızla el ele, zaferler ve başarılarla dolu bir sezon geçirmesini ümit ediyoruz.

Anlaşmanın yürürlüğe girmesi ile birlikte, yeni sezon formalarının üretim süreci de başlamıştır. Formalarımız en kisa sürede tüm Store 55 mağazalarında ve Store55.com.tr internet adresinde satışa sunulacaktır.

Yeni sezon formalarından birisi olacak "Kırmızı Forma" tasarımı taraftarlarımızın tercihine göre belirlenecek ve üretim süreci oylama sonrası başlayacaktır. Tüm Samsunspor taraftarlarını, oylamaya katılarak alternatif tasarımlar arasından beğendikleri formayı seçmeye davet ediyoruz. Oylama 27 Mayıs 2022 Cuma günü

Socios.com üzerinden başlatılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.