YENİ DOĞAN BEBEKLERE HEDİYE SETİ

YENİ DOĞAN BEBEKLERE HEDİYE SETİ
Tekkeköy Belediyesinden yeni doğan bebeklere ‘hoş geldin bebek seti’

Tekkeköy Belediyesi, ilçede ikamet eden yeni doğan bebeklerinin ilk ihtiyaçlarına bir nebze olsun katkı sağlamak ve ailelerin mutluluğunu paylaşmak için "Hoş Geldin Bebek hediye paketi" hazırlatıp yeni bebeği olan ailelere ulaştırıyor.

Tekkeköy Belediyesi ilçede ikamet eden ailelerin dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri için içinde biberon, yemek önlüğü, bebek bezi, antibakteriyel battaniye, ıslak mendil, kıyafet ve bebek bezi ile çeşitli malzemelerden oluşan hoş geldin bebek hediye paketleri hazırlayıp ailelere ulaştırıyor.

Başkan Togar ‘Vatandaşlarımızın mutluluklarını paylaşıyoruz’

Ailelerin en büyük mutluluğunun evlerine canlarının bir parçası olan ailenin yeni bireyi bebeklerinin gelmesi olduğunu ifaden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Anne babaların hayatlarında yaşanan en güzel heyecan ve mutluluk bebeklerinin olmasıdır. Bizde Tekkeköy Belediyesi olarak ailelerin mutluluğuna ortak olmak istedik. Her yeni doğan bebeğimizin dünyaya gelmesini 'hoş geldin bebek hediye paketiyle' kutluyoruz. İlçemizdeki her ailenin dünyaya yeni gelen bebeklerine bir armağan götürmeye çalışıyoruz. Yine ulaşamadığımız yeni bebeği olan ailelerimizde bizlere ulaştığında hediye paketlerini temin edebiliyorlar. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın acı tatlı tüm duygularını paylaşmak yanlarında olmak sosyal belediyecilik ve yönetim anlayışımızın temelinde bulunuyor. Bu ve bu gibi küçük hediyelerle her daim vatandaşlarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz. Hazırladığımız hediye paketlerinde sadece maddi değeri olan eşyaların değil, Tekkeköy Belediyesi ailesinin sevgisi de bulunuyor’’ şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.