YENİ BAŞKANDAN HALİL AKGÜL’E ZİYARET

YENİ BAŞKANDAN HALİL AKGÜL’E ZİYARET
Salıpazarı Muhtar Derneği Başkanlığına seçilen Hasan Yüksel Belediye Başkan Halil Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Üç gün önce yapılan Muhtarlar Derneği seçilerinde Dernek Başkanı seçilen Hasan Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve muhtarlar Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ü ziyaret ettiler.

sait5281.JPG

Muhtarlar Dernek Başkanı Hasan Yüksel “Seçimler gelir geçer, bundan sonra birlik ve beraber olma zamanıdır. Bu görev bu dönem bize verildi, önümüzdeki dönemde bir başka arkadaşımız bu görevi üstlenebilir. Önemli olan birlik olmaktır. Bölünmemektir. Biz elimizden gelen gayreti göstererek, kamu kurum ve kuruşlarla iyi ilişkiler içerisinde bu görevi yürütmek istiyoruz”dedi.

sait5268.JPG

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül de Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Hasan Yüksel’i tebrik etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.Başkan Akgül “Muhtarlar demokrasimizin temel taşıdır. Onlar bizim gözümüz kulağımız olarak sorunları yerinde tespit etmede önemli rol oynamaktadırlar. Her dönem olduğu gibi bu dönemde muhtarlarımızı önemsiyoruz. Salıpazarı’nda 44 mahall muhtarımız var. Bizim için hepsi de aynı değerdedir. Görüşü ne olursa olsun o da bizim gibi seçilmiş birisidir. Ancak muhtarlarımız bir olmalı dağılmamalıdır.”dedi.

sait5282.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.