YENİ BAŞKAN ATASOY'DAN DEMİRTAŞ'A ZİYARET

YENİ BAŞKAN ATASOY'DAN DEMİRTAŞ'A ZİYARET
İlkadım Gençlik Meclisi Kent Konseyi'nin 19 Kasım Salı günün yapılan seçimlerinden sonra başkanlığa seçilen Bilgehan Yahya Atasoy ve yürütme kurulu üyeleri göreve başlamaları dolayısıyla ilk ziyaretlerini İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı ziyaret ederek gerçekleştirdi.

İlkadım Belediyesi Gençlik Meclis Kent Konseyi Başkanı Bilgehan Yahya Atasoy ve yürütme kurulu üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Kent konseyinin yeni seçilen başkan ve yürütme kurulu üyelerinin ziyaretinden oldukça memnun olduğunu dile getiren Başkan Demirtaş, kent konseyinin çalışmalarına, ürettikleri projelere her zaman destek olacaklarını ifade etti.

lkadim-01.jpeg

Kent Konseyleri kentin dinamiklerini harekete geçirir
İlkadım Gençlik Meclisi  Kent Konseyi Başkanı Bilgehan Yahya Atasoy ve yürütme kurulu üyelerinin ziyaretinden oldukça memnun olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Başkan Demirtaş; “ Yeni dönem kent konseyi başkanımızı ve yürütme kurulu üyelerimizi öncelikle kutluyorum. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Kent konseyleri bulunduğu yerlerde önemli bir işleve sahiptir. Kent konseylerinin kurulma amacı kentin dinamiklerini harekete geçirmek ve kenti birçok yönden geliştirmektir. El birliğiyle kenti yönetmenin en demokratik yollarından biri de kent konseylerini harekete geçirmektir. İlkadım halkının önemli ölçüde yarar sağlayacağı inancı içerisindeyim. Bu hususta Gençlik Meclisi Kent Konseyi ilçemizde önemli çalışmalara imza atacaktır” dedi.

lkadim-04.jpeg

‘’Ortak akıl ile çalışmalarımıza yön vereceğiz’’
Bağımsızlık mücadelesinin başlatıldığı, kurtuluş meşalesinin yakıldığı, ilk adımın atıldığı, Samsunumuzun göz bebeği İlkadım ilçemizde yapılan İlkadım Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanı olarak kentin geleceğini adına güzel işler yapmak yolunda her türlü birlikteliği sağlayacaklarına Başkan Demirtaş’a anlatan  İlkadım Belediyesi Gençlik Meclis Kent Konseyi Başkanı Bilgehan Yahya Atasoy; Daha yaşanabilir bir İlkadım için, bugünden geleceğe rahat, planlı, güvenli, bir ortamda yaşamamız için halkımızla birlikte ortak akıl yürüterek çalışmalarımıza yön vereceğiz. Bu görev anlayışıyla başladığımız İlkadım  Kent Konseyi çalışmalarında tüm sivil toplum kuruluşları gibi İlkadım Belediyesi'nin bizlerle birlikte yer alması çalışmalarımızın daha etkin yürütülmesinde etkili olacaktır" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.