Yeneceğiz demiştik...

Havanın çok güzel olmasına rağmen maçın televisyondan canlı olarak yayınlanması seyircinin maça olan ilgisini azalttığı açıkca görüldü. Samsunspor, ligin üst sıralarına oynayan bir çük tecrübeli oyuncusu bulanan Kasımpaşa takımı karşısında ilk önce haddini bilerek oyuna başladı. Elk yarı için akılda kalan en önemli konular ise Samsunspor'un yakaladığı 4-5 gol girişiminin sonuçsuz kalmasıydı. Şayet Samsunspor takımının ileri ucundaki elemanları yakaladıkları gol fırsatlarını değerlendirebilseydi sanırım ilk yarı sonucu iyi bir skorla biterdi. Ama dedikya! Samsunspor forvetlerinin rakip kale önünde yakaladıkları fırsatları son hareketleri tamamlayamadıkları için ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. İlk yarı izlediğim kadar Samsunspor gol kaçırma pozisyonları dışında sahada iyi mücadele etti. Rakibine öyle net pozisyon vermediğini düşünüyorum.
Aslında ikinci yarıyada Samsunspor iyi başlamıştı. Dedikya; forvet elemanlarının akıl almaz gol kaçırma şekilleri dakika 65'te ortaya çıktı. İnsanlara saç baş yoldurduktan sonra bir golü Samsunspor atamayınca gelişen Kasımpaşa atağında Samsunspor defansının bir anda boş bıraktığı kale önünde kümeleşen 3 rakip oyuncu bomboş kaleye topu bıraktı. Yenilen gol sonrası Samsunspor yine pozisyon buldu ama ne yazık ki atılan şutlar bir türlü çerçeveyi bulamadı.
Oyuna tekrar ağırlığını koymaya başlayan Samsunspor, 85'te kazandığı penaltıyı Burhan ile gole çevirdi. Uzatma dakikası Samsunspor'un kaçırdığı akılalmaz gol kaçması Samsunspor'un galibiyetide böylece kaybolmuş oldu. Tam anlamıyla yazık oldu kaybolan 3 puana demekten başka bir şey elimizden gelmiyor derken Samsunspor son saniye golü ile durumu 2-1'e getirdi.
- Teşekkürler çocuklar
- Teşekkürler Ercüment Hoca
- Her zaman yanınızdayız
- Bizden söylemesi
- Hoşça kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR