YENDE GEL SAMSUNUM !

YENDE GEL SAMSUNUM !
Son oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında sahadan 0-0 berabere ayrılarak geçtiğimiz haftayı 1 puanla kapatan Kırmızı beyazlılar zorlu İzmir deplasmanında Altınordu karşısında 3 puan arayacak.

Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi Kırmızı beyazlı taraftarlar bu zorlu 90 dakikada da takımlarını yalnız bırakmayacaklar... 

 

1.lig'de zorlu günler geçiren ve bir an önce alt sıralardan kurtulmak isteyen Samsunspor kritik İzmir deplasmanında Altınordu ile karşı karşıya geliyor. Özellikle geçen hafta oynanılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında yakaladığı sayısız gol fırsatından yararlamayan Kırmızı beyazlılar ligin dibinden üst basamaklara tırmanmak için zorlu 90 dakikadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Samsunspor'a gönül veren Kırmızı beyazlı taraftarlar ise bu mücadelede takımlarını yalnız bırakmayacaklar. 


TRTSPOR'DAN NAKLEN YAYINLANACAK
Tff 1.lig'de Samsunspor deplasmanda Altınordu'nun konuğu oluyor. İzmir, Bornova İlçe stadyumunda saat 18.30'da başlayacak olan kritik mücadeleyi Serkan Çınar Yönetecek. Zorlu ve bir okadarda kritik 90 dakikada Çınar'ın yardımcılığını ise Orkun Aktaş ve Erdem Bayık yapacak. İki takım açısından büyük önem taşıyan Altınordu ile Samsunspor arasında oynanılacak kritik karşılaşmada saat 18.20'den itibaren Trtspor ekranlarından naklen canlı yayınlanacak. Altınordu karşılaşması öncei Samsunspor'da tek eksik Ahmet Burak Solakel.

ÖZKÖYLÜ TAKIMINA GÜVENİYOR 
İzmir deplasmanından puan yada puanlarla dönerek ligin alt sıralarından üst sıralara tırmanmak istediklerini belirten Samsunspor'un başarılı Teknik direktörü Osman Özköylü,"Sahamızda oynadığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyeti kaçıran taraftık. Ancak bu maçı Altınordu karşılaşmasında kazanacağımız 3 puanla telafi etmek istiyoruz. Zor bir maç olacak ama biz takım olarak bu maça çok iyi hazırlandık ve inşallah istediğimiz sonuçla Samsun'a döneceğiz" dedi. Öte yandan Altınordu deplasmanında Eldin Adiloviç'in ilk 18 kişilik kadroya alınıp alınmayacağı ise şimdiden merak konusu oldu. İşte her iki takım arasında oynanılan son 10 karşılaşma ve alınan sonuçlar şöyle;

Samsunspor    1 - 0    Altınordu                 
Altınordu    1 - 2    Samsunspor                     
Samsunspor    2 - 0    Altınordu                     
Samsunspor    3 - 0    Altınordu                     
Altınordu    1 - 2    Samsunspor                     
Samsunspor    1 - 1    Altınordu      
Altınordu    1 - 1    Samsunspor      
Altınordu    0 - 4    Samsunspor      
Samsunspor    1 - 2    Altınordu      
Samsunspor    0 - 0    Altınordu  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.