"YEDİDEN YETMİŞE HERKESİN BİRLEŞME NOKTASI OLACAK"

"YEDİDEN YETMİŞE HERKESİN BİRLEŞME NOKTASI OLACAK"
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Canik Doğu Park Yaşam Merkezi projemiz birleşme noktası olacak, kentimiz doğa ve yeşille kucaklaşacak." dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Canik Doğu Park Projesi hakkında bilgi verdi. Göreve gediklerinde hayata geçirecekleri onlarca proje arasında olan Canik Doğu Park Yaşam Merkezi Projesi'nin kent yaşamına önemli katkıları olacağını belirten Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, kenti yeşil ve denizle kucaklaştırma çalışmalarının en üst seviyeye çıkarılacağını söyledi. Doğu Park olarak bilinen bölgenin yeni bir prestij alanı haline getirileceği bilgisini veren Demir, Canik Bölgesi'nde topyekun doğa, deniz bağı kurulacağını,  sosyal yaşam ve kültürel gelişim açısından en cazip alanlarının oluşturulacağını kaydetti.

dogupark-(1).jpeg

ŞEHİR DOĞA İLE KUCAKLAŞACAK
Canik Doğu Park Yaşam Merkezi'nin Gülsan Şehir Külliyesi Cuma Cami ve Doğupark Yeşil Yaya köprüsü ile birleştirileceğini ifade eden Demir, "Doğu park olan bölgemiz daha işlevsel ve vatandaşlarımızın vazgeçilmez sosyal alanlarından biri haline getireceğiz. Yaşamın merkezinin bu bölgede oluşumu noktasında hazırladığımız proje kentimize önemli katkılar sağlayacaktır. Daha önceden bu bölgede sahil bandı ve iç bölgeye doğru bir düzenleme yapılmıştı. Yeni projemiz cazibe noktasında olacak doğa, yeşil, deniz ve iç bölgeyi birbirine bağlama noktasında entegre görevi görecek. Özellikle yeşil alanların sayısının artmasını ve vatandaşlarımızın bundan en iyi şekilde istifade etmesini istiyoruz." dedi.

dogupark-(2).jpeg

DOĞU PARK BİRLEŞME NOKTASI OLACAK
Kentin özelliğinden doğan birçok değerinin bulunduğunu vurgulayan Demir, "Halkımızı betonarmeler arasında sıkışmasını, nefes alamaz hale gelmesini istemiyoruz. Hükümetimizin de vizyonu doğa ve yeşille kucaklaşma, kent değerlerinin özellikleri korunarak ön plana çıkarılmasıdır. Vatandaşlarımızın da bu yönde çok büyük talepleri olduğunu biliyoruz. Hayata geçireceğimiz projeler, Samsunumuzu yeşertecek, doğa ile kucaklaştıracak. Doğu Park, yediden yetmişe herkesin birleşme noktası olacak." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.