YEDAŞ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALADI

YEDAŞ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALADI
YEDAŞ TES-İŞ Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladı

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop illerinde abonelerine kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen YEDAŞ; TES-İŞ (Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası) ile 16 Şubat 2017 tarihinde yapılan görüşmeler sonrasında anlaşma tutanağı tutulmuş olup, nihai noktada 22 Şubat 2017 tarihinde toplu iş sözleşmesi imzalamıştır.

YEDAŞ Çalışanlarının Güvence Altındaki Hakları TESİŞ ile Güçleniyor

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, Hukuk Müşaviri Murat Çetinkaya, İnsan Kaynakları Müdürü Kerim Açıkalın; TES-İŞ Şube Başkanı Nakif Yılmaz, Şube Sekreteri Gökay Özdal’ın katılımlarıyla gerçekleşen imza töreninde YEDAŞ çalışanlarının huzurlu bir ortamda ve güven içerisinde çalışmalarını sürdürmelerinin hedeflendiği vurgulandı. 1 Nisan 2016 – 31 Mart 2018 yılları arasında geçerli olacak sözleşmenin 117 maddeden oluştuğunu ifade eden Genel Müdür Rıdvan Aktürk, “Çalışanlarımızı en önemli paydaşlarımız arasında görüyoruz ve onların mutluluğunu önemsiyoruz. Koşulsuz müşteri memnuniyetinin de yüksek çalışan memnuniyeti ile sağlanabileceğini düşünüyoruz. Bu bağlamda çalışanlarımızın profesyonel ve kişisel gelişimlerini sağlayacak, potansiyellerini tam olarak ortaya çıkaracak bir iş ortamı sağlamaya dikkat ediyoruz. Kuruma ve topluma değer üretme hedefimizi paylaştığını memnuniyetle müşahade ettiğimiz TES-İŞ ile karşılıklı mutabık kalınmış maddelerden oluşan toplu iş sözleşmesini imzaladık, hayırlı olmasını dilerim.” dedi

 

 

Üretmek, Kazanmak ve Kazandırmayı İlke Edindik

 

TES-İŞ Şube Başkanı Nakif Yılmaz,  “ Faaliyet sahamız içerisinde başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren YEDAŞ ve çalışanlarının sendikalı olma yolundaki ortak mutabakatla kaliteyi ve verimliliği artıracak iş kazalarının yaşanmadığı, karşılıklı saygı ve anlayış içerisinde kurumun ve çalışma hayatının Ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmasında rol oynayacaktır. Üretmek, Kazanmak ve Kazandırmayı İlke Edinerek herkesin refahını düşünürken bir taraftan toplumsal faydayı kalkındıracak, verimlilik ve kalite doğrultusunda hareket eden, rotasını belirlemiş bir sendikal anlayış içerisinde sağlam adımlar atılacağını düşünüyor ve bu konuda Kurumun yetkililerine konu hakkındaki hassasiyeti, pozitif yaklaşımları için teşekkür ediyorum. Sözleşmenin tüm taraflara hayırlı olmasını temenni ederim ‘’ dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.