YEDAŞ, KAN BAĞIŞINA DESTEK VERDİ

YEDAŞ, KAN BAĞIŞINA DESTEK VERDİ
YEDAŞ'ta personel, kan bağışının önemiyle ilgili farkındalık yaratmak üzere her yıl olduğu gibi bu yıl da insan odaklı sorumluluğunu yerine getirerek Genel Merkez binasında düzenlenen 'Kızılay’a Kan Bağışı Kampanyası'na destek verdi.

'KAN BAĞIŞI HEPİMİZİN SORUMLULUĞU'
Sosyal sorumluluk bilinciyle çalışanların kan bağışı bulunmalarından dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "Samsun, Amasya, Çorum, Ordu ve Sinop illerinde hizmet vermekteyiz. Asli görevimiz tüm tüketicilerimize kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti sunmak olabilir ama içerisinde bulunduğumuz topluma değer katmak gibi Çalık Holding misyonuna sahibiz.Bizler sadece elektrik dağıtım faaliyeti değil sosyal alanlarda da vatandaşımızın yanındayız. Bu kapsamda Türk Kızılay'ına kan bağışı desteğinde bulunmak istedik. Toplumumuzun her bir bireyinin düzenli olarak kan bağışında bulunması büyük önem taşımaktadır. Biz de bu bölgeye hizmet verdiğimizden ötürü şahsım ve çalışanlarımız ile birlikte kan bağışında bulunuyoruz" dedi.

KIZILAY: KAN ACİL İHTİYAÇTIR
Türk Kızılay’ı Samsun Şube Başkanı Dr. Habip Demirel de açıklamasında “Kan acil ihtiyaçtır, gönüllü ve karşılık beklemeden, düzenli olarak bağışçısı sayısının artırılması gerekmektedir. Bununla ilgili olarak yaptığımız çalışmalar ve düzenlediğimiz kampanyalar umut verici. YEDAŞ çalışanlarının kan ve kök hücre bağışında bulunmalarından dolayı YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir BORA ve çalışanlara kampanyaya gösterdikleri destek ve ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.