YEDAŞ BU YIL DA EN İYİ İŞ YERİ ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

YEDAŞ BU YIL DA EN İYİ İŞ YERİ ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Şirket hedef ve stratejileri doğrultusunda insan kaynağını, yetkinlikleri bakımından sürekli geliştirerek değişimi ve gelişimi destekleyen; esnek, duyarlı ve demokratik bir iş ortamı yaratan YEDAŞ, dünyaca ünlü “Bağımsız Çalışan” araştırma şirketi olan Aon Hewitt tarafından bu yıl 10. kez gerçekleştirilen Çalışan Bağlılığı Anketi sonuçlarına göre  “En İyi İş Yeri” seçildi. İstanbul Point Hotel’de düzenlenen ödül törenine Genel Müdür Rıdvan AKTÜRK ve şirketin İnsan Kaynakları yetkilileri katıldı. Genel Müdür Rıdvan Aktürk, çalışanlar adına ödülü alırken, çalışan memnuniyetine yönelik hayata geçirdikleri uygulamaların başarıyla sonuçlanmasının gurur verici olduğunu belirtti.

Aon Hewitt Tarafından Belirlenen Kriterler Doğrultusunda “En İyi İş Yeri” YEDAŞ Seçildi

İnsan Kaynakları ve Yönetim Uygulamaları danışmanlık şirketi Aon Hewitt, tarafından 2016 yılı Ekim ayında yapılan ankette, çalışan bağlılığı, liderlik, işveren markası, performans kültürü kriterleri açısından değerlendirilen 170 şirket, 210.000 çalışan arasında YEDAŞ, ‘En İyi İş Yeri’ olarak belirlendi. Çalışanlarla online ortamda tamamen bağımsız, gizli yapılan anketler değerlendirilerek ilgili kriterlere sahip şirketler ödüllendirildi. 2015 yılının En İyi İşyeri seçilen YEDAŞ, çalışan memnuniyeti alanındaki başarısını sürdürülebilir kılarak 2016 yılının da En İyi İş Yeri olmaya hak kazandı. Çalışan bağlılığının şirketin başarısı için önemli olduğunu belirten YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, “Çalışan bağlılığını sağlamaya yönelik hayata geçirdiğimiz farklı uygulamalar sayesinde yarattığımız çalışan memnuniyetinden dolayı ödüle layık görülmek gurur verici. Çalışanlarımızın kendilerini ifade edebilmeleri ve yeteneklerinin geliştirilmesine özen gösteriyoruz. Şirket süreçlerine katılımlarını sağlamak amacıyla Bireysel Öneri Sistemi uygulamasını hayata geçirdik. Düzenli aralıklarla müşteri memnuniyeti, iş sağlığı güvenliği, çalışan memnuniyeti gibi konularda geliştirmeler için öneri ve fikirleri değerlendiriyor, Çalışan Kurulu tarafından kabul edilen önerileri süreçlerimize dahil ediyoruz. Çalışanlarımızın yeteneklerini geliştirmek amacıyla farklı konularda eğitimler düzenliyoruz. Bowling turnuvası gibi şirket organizasyonları ile bir araya gelerek sinerji yaratıyoruz. Yeni uygulamalar ile önümüzdeki yıllarda da aynı başarıyı sürdürmeyi hedefliyoruz.” dedi. 

Müşteri Memnuniyetinin Çalışan Memnuniyetine Bağlı Olduğu Bilinciyle Çalışanlarımıza Yatırım Yapıyoruz.

Gelişime, teknolojiye ve yeniliklere açık, yaratıcı, katılımcı, çok yönlü, işinin lideri, ekip ve değer odaklı, etik değerlere önem veren çalışanlarla hizmet verdiklerini ifade eden YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, “Sürdürülebilir başarıyı esas alarak; ‘Güçlü Liderlik Güçlü İşveren Markasını’ ortaya koyan Aon Hewitt’in geniş kapsamlı çalışmaları sonucunda 2015 yılında layık görüldüğümüz konumu bu yıl da koruyarak ödülü almaya hak kazandık. Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop illerinde önemli bir kamu hizmeti veriyoruz. Çalışanlarımız, tüketiciye tedarik sürekliliği sağlamak amacıyla her zaman her şartta büyük bir özveri ve enerjiyle görevlerini yerine getiriyor. Biz buna pozitif enerji diyoruz. Hem çalışma ortamında hem müşteri ile bir araya geldiğimiz noktalarda pozitif duruş sergiliyoruz. Müşteri memnuniyetinin temelinde çalışan memnuniyeti olduğunun bilincindeyiz ve bu doğrultuda çalışanlarımıza kendilerini ifade edebilecekleri, yeteneklerini geliştirebilecekleri imkanlar tanıyoruz. Bu da beraberinde yetkin, bilgili ve donanımlı çalışanlardan oluşan verimli bir çalışma ortamını getiriyor. Pozitif enerji ve mutlu çalışanlarla hayata geçirdiğimiz projelere yenilerini ekleyerek, kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.