YAZLIKÇILAR PERİŞAN!

YAZLIKÇILAR PERİŞAN!
Bozdurulan yollarının beş yıldır yapılmaması nedeniyle Büyükşehir Belediyesine tepki gösteren Samsunlular, Belediye yetkililerini göreve davet etti.

"ALLAHA HAVALE EDİYORUZ"

Belediyecilik hizmeti alamadıklarını belirten Belediye mağduru Samsun halkı, kenar semtlerin adeta sahipsiz olduğunu, beş yıldır bozdurulan yollarının yapılmaması nedeniyle yazın toz, kışın ise çamur içinde kaldıklarını ifade ederek, belediyecilik hizmetlerinin olmamasına adeta isyan ediyor. Samsunun Çatalçam-Taflan bölgesinde oturan etraf sakinleri, kış aylarında en ufak bir yağmurda bile adeta çamur deryasına döndüğünü, yazın ise tozdan geçilmediğini aktararak, bu soruna bir çözüm bulunmasını istediler. Derin çukurlarla dolu yollarının bozdurulup bir daha yapılmamasıyla duydukları üzüntüyü ifade eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesini görevlerini yapmaya davet etti. Bizde Gazete olarak Kuş Cennetine Turist gelecek diye her tarafı asfalt yaparken, kendi vatandaşına toz yutturmayı marifet sayanları "Allaha havale" ediyoruz.

“NE SORAN VAR NE BAKAN”


Tek isteklerinin bir an önce yollarının yapılması olduğunu söyleyen vatandaş, “Beş seneden beridir yolu ne soran var, ne bakan. Yazlıklarına giden vatandaşlar bu yolu kullanıyor, Yazın dumandan, tozdan penceremizi açamıyoruz. Büyükşehir Belediyesi kanalizasyon yapımı esnasında bozduğu yolları yapmadı, insanlar akşama kadar toz yutmaktalar. Yetkililerden bize bir çare bulmalarını istiyoruz. “Tozdan dolayı evlerin hepsi perişan olmuş.” Bozuk olmasından dolayı kimsenin yolu doğru düzgün kullanamadığını aktaran vatandaşlar, “Beş sene önce yapacağız diye bu yolu bozdular ama hala bu yol öylece durmaktadır. Bu yüzden kimse bu yolu kullanarak yazlıklarına gidemiyor. Tozdan dolayı bu evlerin hepsi perişan olmuş. Yolumuzun yapılmasını istiyoruz.” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR GÖSTERİŞTEN BAŞKA NE YAPIYOR?”


Yazın tozdan, kışın ise çamur nedeniyle yolların çekilmez hale geldiğini vurgulayan çevre sakinleri, “Beş yıldan fazladır yolumuzu bozdular ve halen yapmadılar. He yer toz duman. Yolumuzun yapılmasını istiyoruz. Yazın tozdan geçilmiyor. Bu sıcakta tozdan dolayı pencerelerimizi açamıyoruz. Zenginlerin mahalleleri yapılıyor fakat biz kenar mahallelilerin yollarını yapmıyorlar. Kendi vatandaşına bu davranışı reva gören Büyükşehir Belediyesi gösterişten başka ne yapıyor, Bizler de bu şehirde yaşıyoruz. Gelip yolumuzu yapsınlar.” ifadelerini kullandı.M.Umut BAYRAM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum