Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Yazıklar olsun size!!

Sevgili  Samsunsporlular  bu saatten sonra anladımki  bu takıma ve renklerine sadece ama sadece bizler kanımızın ve nefesimizin son damlasına kadar aşığız. dün akşam, Karabükte gördük ki geçen hafta Fenerbahçe maçında sahada aslan kesilenler bizim için değil sadece kendi reklamları  için oynamışlar kısacası maç seçmişler maç, artık bu dakikadan sonra hiçbirine inanmıyorum! Yazık! Her deplasmanda sizi desteklemeye gelen o aslan yürekli taraftarlara onlardandamı utanmadınız beyler yazıklar olsun size.
Nedenine gelince neden çok ama ben sadece 2-3 tanesinden bahsetmek istiyorum. Emir gibi Samsunspor sevdalısı çocuklarımızı ağlatmaları ve Karabükte oynadıkları korkak futbol ile dakikalarca Karabük taraftarlarını  hep bir ağızdan Samsun kümeye diye bağırttırmaları yokmuydu adamı kanser eder kanser, ayrıcada sanki 10 kişi biz kalmışız gibi sahadaki ruhsuz vurdum duymaz oyunları ise bize her şeyi anlatıyor.
Bizim ciğerimiz yanıyor. Sıkıntıdan başımız ağırıyor. Utancımızdan sokağa çıkamazken futbolcularımız ise bu büyük taraftara bildiklerini okuyorlar. Arkadaşlar daha fazla yazmak istemiyorum çünkü yazarsam biliyorumki fanatik bir Samsunspor taraftarı olduğumdan kalemimden ve ağızımdan ağır sözler dökülebilir. Bundan sonrasını siz değerli büyük Samsunspor taraftarlarının yorumları ile kamu oyunun takdirine bırakıyorum. Saygılarımla.
Not: Dün akşam oynanan  Karabük maçından sonra gece saat:03.00 satlerinde şehire dönen takımımızın otobüsüne Bandırma vapurunun bulunduğu noktadan tesislere girerken şehir tarafından gelen tren arkadan çarpmıştır kazada  yaralanan olmamıştır fakat otobüsümüzde büyük hasar meydana gelmiştir takımımıza geçmiş olsun diyor allah daha beterinden korusun diyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR