YAZICI DENGE'Yİ ZİYARET ETTİ

YAZICI DENGE'Yİ ZİYARET ETTİ
İlahiyatçı Gürcan Yazıcı, AK Parti'den Samsun Milletvekili aday adaylığını yaptıktan sonra gazetemizi ziyaret ederek...

Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır ile bir süre adaylığı konusunda sohbet etti.

AKİL ADAMLAR PLATFORMU
1995 Yılında da Refah Partisi'nden, 1999 yılında Fazilet Partisi'nden, 2007 yılında da AK Parti'den Milletvekili aday adayı olan ve şimdi de yine AK Partisi'nden Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Gürcan Yazıcı, 2013 yılında Akil Adamlar Platformuna katılmıştı. Yazıcı bir dönem de Milli Gençlik Vakfı Başkanlığı görevinde bulundu.

AMACIM HİZMET ETMEK
Samsun'a ve Samsunlulara hizmet etmek için yola çıktığını söyleyen Yazıcı,"Samsun benim sevdam. Samsun'a ve Samsunlulara hizmet etmeyi, bilgi ve birikimimi bu yolda kullanmayı arzu ediyorum. Halkımızla birlikte Samsun'u hak ettiği yere getirmek için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum"şeklinde konuştu.

Gürcan Yazıcı'yı tanıyalım:
1962 yılında Gümüşhane’de doğdum. Çocukluk yıllarını Samsun Cedit Mahallesi’nde geçirdim.Samsun İmam Hatip Lisesi ve 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde eğitimimi tamamladım.Aynı fakültede İslam Tarihi alanında yüksek lisans yaptım. Samsun Alaçam Lisesi, Samsun 19 Mayıs Lisesi ve Samsun İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenlik yaptım.Hakyol Vakfı'nda üniversite öğrencilerine yönelik eğitim faaliyetlerinde bulundum. Bir dönem Milli Gençlik Vakfı Başkanlığı yaptı, sonrasında ise yine aynı vakfın Eğitim Başkanlığında bulundum.
1992’de Başbakanlık Devlet Lisan Okulu’nda dil eğitimi aldım. 1996’da Çevre Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı’nda görev yaptım. 28 Şubat sürecinde bu görevimden istifa ederek Samsun Elit Dershanesini kurdum.Bu süreçte İmam Hatip Liseli katsayı mağduru öğrencilerimin çeşitli üniversitelere yerleştirilmelerinde ve değişik ülkelerde öğrenim görmelerinde vesile oldum. 2005 yılında ODTÜ Sürekli Eğitim Merkezi’nde kalite yönetimi eğitimi aldım.
1995 yılında Refah Partisi’nden Samsun milletvekili adayı, 1999 yılında Fazilet Partisi’nden Samsun milletvekili adayı ve 2007 yılında da AK Parti’den Samsun milletvekili aday adayı oldum. 2013’de Samsun Akil Adamlar Platformuna katıldım. Halen merkezi İstanbul’da bulunan aile şirketlerimizde genel koordinatör olarak görev yapıyorum. Arapça ve Fransızca bilmekteyim. Evli ve 7 çocuk babasıyım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.