YAYINIMIZ SES GETİRDİ

YAYINIMIZ SES GETİRDİ
Samsun Çiftlik Caddesi'ndeki restrasyon işlemi hakkında önceki gün 'Yap-boz Zihniyeti' adı altında yayımladığımız haber ses getirdi

Samsun İstiklal Caddesi'nin yeni yapılanma sürecinde binaların restore çalışmaları arıza vermeye devam ediyor. Kullanılan malzemenin alt sınıf olduğunu belirttiğimiz haberde binaların restrasyon çalışmalarına değindik. Bir binanın defalarca tadilat yapılması malzemenin hangi sınıf olduğunu ortaya koyuyor. Araştırmalarımızda ise binaların pekçok kez tadilat yapılmasının sebebi olarak mimari yapısının eski olduğu öne sürülmüştü. Çiftlik'deki binaların yapılış tarihinin bir birine yakın olduğunu ve hepsi aynı sorunu teşkil edebilir mi sorusunu Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne yöneltmiştik.

MALZEMELERİN ALT SINIF KULLANILMASI KINANDI
Gazetemiz muhabirlerinin dün yaptığı araştırmalar neticesinde defalarca tadilat yapılan binanın çalışmasının durdurulduğu öğrenildi. Tadilatı devam eden binanın çalışmasının durdurulma sebebi ise akıllarda muamma sorular bırakıyor. Belirtilen binanın önünde çalışma durduruldu ve malzemeler çadır altına alındı. Yayımladığımız haberin okuyucuları ise bu konunun biran önce açıklığa kavuşturulmasını dile getirirken, malzemelerin alt sınıf kullanılmasını ise kınadı.

ARAŞTIRMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Çiftlik Caddesi'nde ki alt yapı malzemelerinin kaygan olması kış aylarında sorun çıkaracağı için parkelerde dizayn çalışması yapılmıştı. Çiftlik Caddesi'nde ki binaların tadilat bir türlü bitmek bilmemesi ise Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin çalışma prensibini ve proje çalışmasını birkez daha ortaya koydu. Samsun Çiftlik Caddesi'ndeki yenileme çalışmaları ile ilgili araştırmalarımız devam edecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.