"YAYIN İŞİNİ BALTALADILAR"

"YAYIN İŞİNİ BALTALADILAR"
Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor maçlarının canlı yayınlamaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfaspor mücadelesi öncesinde yapılan, "Maçın online canlı yayını olmayacaktır.  Kulübümüzün online maç yayın hakkını elinde bulunduran Tarımtürk TV’nin online maç yayınlayabilmesi için gerekli izin belgelerin RTÜK tarafından, TFF'ye ulaştırılamaması nedeniyle geçen hafta olduğu gibi bu haftada da karşılaşmamız yayınlanamayacaktır. Sorunun en kısa sürede çözülmesini ve karşılaşmalarımızın tekrar canlı yayınlanması konusundaki hassasiyetimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" açıklaması taraftarlardan tepki almış ve maç yayını yapılamamıştı.

anliurfamac-6-002.JPG

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada, "Kulüpteki ve yayıncı kuruluştaki arkadaşlar var güçleriyle canlı yayın yapabilmek için TFF'den gerekli izinleri almaya çalışıyor. Birileri bizim bu güzelim yayın işini de baltaladılar. Samsunspor'un güçlü ayak sesleri ile gelişini engellemeye çalışıyorlar. Allah yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum