YAVUZ SELİM VAKFI'NDAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

YAVUZ SELİM VAKFI'NDAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET
Bafra’nın en eski ve etkili vakıflarından olan Yavuz Selim Vakfı‘nın başkanlığına seçilen Belediye Meclis üyesi Hamit Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Şahin’i ziyaret etti.

2 yıldır Başkanlığını Bafra Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Av. Murat Bircan’ın yaptığı Vakıfta görev değişimi yapıldı.  Yavuz Selim Vakfı Bafra şubesinde Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda 2 yılda bir başkan değişimi yapmakta. 2 yıldır görevde bulunan Av. Murat Bircan’ın yerine Hamit Kılıç seçildi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: Vakıf faaliyetleri hayırlı faaliyetler ve faydalı hizmetlerdir. Eski başkan belediyemiz Hukuk işleri müdürü Av. Murat Bircan’a hizmetleri için teşekkür ediyor, böylesine hayırlı bir göreve seçilen meclis üyemiz Hamit Kılıç ve yönetim kurulunu tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. İnşallah güzel hizmetler devam edecektir. Bizde her güzel faaliyet de olduğu gibi her zaman destek vereceğiz. İlçemizde sivil toplum kuruluşlarının varlığı ve faaliyetleri Bafra’mızın zenginliğidir. Bu zenginlik toplumumuza eğitim, sanat, spor, kültür, dayanışma, yardımlaşma, gençlik hizmetleri olarak katkı sağlamaktadır. Bu faaliyetleri düzenleyen ve emek veren her kurum ve kuruluşumuza teşekkür ediyorum.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.