YAVAŞ YAVAŞ ERİYORUZ

Samsunspor kendi saha ve taraftarı önünde Sancaktepeyi konuk etti.. Yüce Samsunspor taraftarı yüne üzerine düşen görevi yaparak tribünlerde takımlarını ateşlemek adına 90 dakika boyunca hiç susmadılar.
 
Ancak sahada öyle bir Samsunspor vardı ki. Rakibini ısırmayan, İlk yarı kısır pozisyonlara girerek adeta maçın 0-0 biteceğinin sinyalini veren bir takım hüvviyetindeydi. Buna rağmen taraftarlar takımlarından bir son dakika golü beklercesine sonuna kadar desteklerini sürdürdüler. 

80 dakika boyunca rakibine diş geçiremeyen, Bu dakikaya kadar sarı kart bile görmeyerek son derece rahat bir oyun sergileyen Samsunspor da ikinci yarıda oyuna dahil olan İlyas, Bahattin ve Ahmethan da ne yazıkki takımlarına bir katkıda bulunamadılar.

Samsunspor'un halen daha sabit bir ilk 11'i yok. Bir hafta Samed diğer hafta Oğuz ondan sonraki hafta İlyas derken orta sahamız bir türlü oturmadı. Forvette ise Atabey ve Bahattin'in inişli çıkışlı performansı ne yazık ki bu takımı bu hale getiren etkenlerden bir kaçı oldu. Taner Taşkın'ın geçen sene bu zamanlar oynattığı iyi futbola bu sene sadece 1-2 maçta yaklaşabildik. Bütün bunların yanında maç sonrası İrfan Buz'un istifa etmesi, yönetimin de kabul etmesi şok etkisi yarattı. İrfan hoca bu takıma ne umutlarla gelmişti, taraftar da onu çok sevdi ve bağrına basmıştı. Transfer politikasında yapılan hatalar hocanın sonunu hazırladı. İşin üzücü kısmı, Malatya'yı iki yıl çalıştırıp süper lige çıkartan ve kolay kolay pes etmez denilen İrfan hocanın Samsunspor kariyerinde 10. resmi maçından sonra istifası, herkesi üzdü. Oysaki mağlubiyeti dahi yoktu. Camia olarak belki arkasında daha sağlam dursaydık, bu işi başarabilecek çok iyi bir hocaydı. Lig devam ederken İrfan Buz'dan daha kaliteli bir hoca bulunması neredeyse imkansız.  Hani gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenince gerisi de öyle gider. Taner Taşkın'ın galip geldiği bir maçtan sonra istifası alınarak gitmesinden sonra dikiş tutturamadık. İnşallah Samsunspor gereğini daha iyi yapacaktır. 

Manisa FK ile puan farkı 6'ya çıktı..Atı alan üsküdarı geçecek gibi. Yani Samsunspor'un bu performansı devam ederse umutlar tükeniyor demektir. Play-offları aklımızın ucundan dahi geçirmek istemiyoruz ancak durum onu gösteriyor. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR