YATAŞ ADANADEMİR'E SPONSOR OLACAK !

YATAŞ ADANADEMİR'E SPONSOR OLACAK !
Samsunspor-Adanademirspor karşılaşmasındaki pozisyonlardan çok konuk ekip oyuncularının yerdenk kalmamaları maça adeta damgasını vurdu.

 


 


HER TOPU OYUNA GEÇ SOKTU 
Kırmızı beyazlıların kendi saha ve taraftarları önünde çıktığı Adanademirspor karşılaşmasına rakip takım oyuncularının yerden bir türlü kalkmamaları adeta damga vurdu. Özellikle karşılaşmanın ilk devresinde kaleci Emrullah'ın aut atışlarında topu oyuna geç sokuşunu maçın hakemi adeta görmezden gelerek tehet geçti. Bunun üzerene Adanademir kalecisi her pozisyonda yavaş hareketler edere mücadelenin ilk yarısını iyiden iyiye soğuttu. 


HER FUTBOLCU YERE YATTI 
Maçın ikinci yarısında ise Adanademirspor'lu futbolcular adeta yerden kalkmak bilmedi. Özellikle son 20 dakika bölümlerde Demirspor'lu tüm topcular maçın 2 dakikalı aralıklarla kendilerini yere bıraktılar. Her yere bırakılışın ardından maçın hakemi saatini göstermesine rağmen mücadelenin 4. hakemi maçı sadece 7 dakika uzattı. Bu gelişmelerin ardından Samsunspor'lu taraftaralr adeta çileden çıktı. Maçın 90. dakikasında sedye isteyen Adandemirspor'lu futbolcu sedyenin gelmesinin ardından ayağa kalkarak herşeyi gözler önüne serdi. Bu hareketin ardından Samsunspor'lu Mehmet ÇAkır Mavi Lacivertli oyuncuyu iterek sedeye oturtturdu. Maçın 90 dakikasında sahadaki mücadeleden çok konuk ekip oyuncularının yerden kalkmayışları maça adeta damgasını vurdu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.