'YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ'

'YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ'
UKKSA ödülleri sahiplerini hafta sonunda bulacak. DÜNYA Gazetesi Başyazarı Osman S. Arolat'a “Yaşam Boyu Onur Ödülü” takdim edilecek

Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisi (UKKSA) tarafından düzenlenen 6. “Knidos'un Sır'ı” organizasyonu 6 Ağustos Cumartesi akşamı gerçekleştirilecek ödül töreniyle başlıyor. Datça Yakaköy'deki akademide 30 Ekim'e kadar devam edecek olan “Knidos'un Sır'ı”; resim; heykel; seramik; cam ve fotoğaf sergileri, edebiyat günleri, şiir dinletileri, söyleşi, müzik festivali ve açık hava sergisi etkinliklerini içeriyor. 

SANAT BARIŞ DEMEKTİR
Etkinliğin açılış gecesinde, UKKSA'nın “Yaşamboyu Onur” ve “Onur” ödülleri sahiplerini buluyor. Resim, heykel, seramik, cam ve fotoğraf alanlarında faaliyet gösteren 40 sanatçımızın katıldığı “Knidos'un Sır'ı - Ulusal ve Uluslararası Açıkhava Sergisi”- nin ve 11 kişisel serginin de açılacağı törende, “Yaşam Boyu Onur Ödülleri”; DÜNYA Gazetesi Başyazarı ve UKKSA Yönetim Kurulu Üyesi Osman S. Arolat, Muzaff er Akyol, İdil Biret, Ara Güler ve Vedat Türkali'ye takdim ediliyor. Gecede bu yılın “Onur Ödülleri” ise İbrahim Çiftçioğlu, Emel Vardar ve Ertuğrul Ateş'e sunuluyor. Bu yıl “Sanat Barış Demektir” başlığıyla gerçekleştirilen 6. Knidos'un Sır'ı etkinliğinin açılış töreniyle birlikte; Ayşe Gürdeniz Narin; Ayşen Savcı ve Tülin Yiğit Akgül'ün cam heykel, Emel Vardar; Funda Tarakçıoğlu; İhsan Kendir; Jamil Cacha ve Mehmet Emin Erdoğdu'nun heykel, Kenan Aydemir'in resim, Memnune Kalkavan'ın ise seramik sergileri başlıyor. Gecede ayrıca “İlhan Berk Anma Sergisi” de açılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.