Yarıyıl tatilinde 'çek bir kısa film' yarışması

Yarıyıl tatilinde 'çek bir kısa film' yarışması
Gonca dergisi, yarıyıl tatilinde 'Teşekkür edecek çok şey var' konulu düzenlediği kısa film yarışmasına başvurular başladı.

İki kategoride yapılacak olan yarışmanın ilkokul kademesinde; 1. ve 4. sınıflar, ortaokul kademesinde ise 5. ve 8. sınıflar katılacak. Yarışmaya 8 Mayıs'a kadar vurulabilecek. Sonuçlar ise 5 Haziran'da açıklanacak.

Geleneksel hâle gelmiş yarışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Gonca dergisi, yarışmalarına bir yenisini daha ekledi. Gonca dergisinin düzenlediği 'Çek Bir Kısa Film Yarışması' ile çocuklar hem kendi yaş gruplarıyla yarışacak hem de farklı bir heyecan yaşayacak.

Yarışmada görev alacak jüri üyeleri; Yrd. Dr. Hasan Ahmet Gökçe (İletişim Uzmanı), Mete Horozoğlu (Sanatçı), Muaz Gülen (Yönetmen / Akademisyen), Nadir Sarıbacak (Sanatçı), Nedim Hazar (Sinema Eleştirmeni), Sümeyra Özcan (Pedegog).

Ödülleriyle de öğrencileri heyecanlandıracak yarışmanın şartları ise şöyle: "Yarışmaya katılacak filmler, tercih edilen herhangi bir formatta üretilebilir. Filmler, web sayfası üzerinden yüklenecektir. Başvuruda bulunan filmlerin süresi, en az 3 en fazla 7 dakika ile sınırlıdır. Kısa filmde kullanılan müziklerin telif hakkı sahipleri, filmin sonunda belirtilmelidir. Filmde jenerik-tanıtma yazısı mutlaka yer almalıdır. Her filmin son karesinde yarışmanın logosu ve Gonca dergisine ait bir ibare bulunmalıdır. Yarışmanın son katılım tarihi, 8 Mayıs 2015'tir. Yarışma sonuçları 5 Haziran 2015 tarihinde sitemizde ilan edilecektir. Yarışma hakkında detaylı bilgiye adresinden ulaşabilirsiniz." CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.