Yarışma Finali Pinhani ile Renkleniyor…

Yarışma Finali Pinhani ile Renkleniyor…
Lovelet AVM Final ’ine kalan Müzik Yarışması finalistleri için 27 Mayısta görkemli bir Final akşamı organize ediyor.

01 – 17 Nisan tarihleri arasında 60 grubun başvuru yaptığı Lovelet Müzik Yarışmasına Ondokuz mayıs üniversitesi müzik bölümü öğretim üyeleri, Armoni Müzik ve Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmenlerinin jüri olarak yer aldığı yarışmada 12 finalistin belirlendiği elemeler 17- 30 Nisan arasında gerçekleşti. Finale kalan 12 finalist performanslarını Pinhani grubu karşısında 27 Mayıs Cuma günü saat 19:00 da canlı performanslarını sergileyecekler. Kazanan finalistlere Lovelet Alışveriş Merkezinden birinciye 2,500 TL ikinciye 1,500 TL üçüncüye ise 1,000 TL hediye çeki verilecek olan yarışmada ilk 3 belirlendikten sonra gençlerin büyük ilgi duyduğu ünlü grup Pinhani ile eğlence tüm hızıyla devam edecek.

Lovelet Alışveriş Merkezi Müzik Yarışması’nın büyük final heyecanını yaşamak isteyen ve Pinhani grubunun konserini kaçırmak istemeyen herkes Lovelet Alışveriş Merkezine davetlidir.

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi yaptığı etkinlikler ile Karadeniz halkının beğenisini kazanmaya devam ediyor. 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden, mobilyaya, kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olan Lovelet Outlet en özel kampanyaları ve etkinlikleriyle siz değerli ziyaretçilerini bekliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.