YARIŞ ÇİLESİ

YARIŞ ÇİLESİ
Dün yapılan Triatlon yarışlarında Samsun-Ondokuzmayıs arasındaki yollar tek şeride düşürülünce araç trafiği adeta arapsaçına döndü.

Samsun-Ondokuzmayıs yol güzergâhının tek şeridinin kapatılması üzerine hem KPSS ye giren öğrenci velilerinin araçları, hem Sinop istikametine giden tatilcilerin hem de normal vatandaşın perişan olmasına neden oldu.

 

KPSS SINAVINA YETİŞEMEYENLER OLDU

Triatlon Bisiklet maratonu nedeniyle kapatılan Samsun-Ondokuzmayıs yolunun bir şeridi sadece Bisiklet yarışçılarına açık olunca diğer şerit gidişli gelişli olarak hizmet verince trafik yoğun tıkanmalara neden oldu ve bu nedenle bazı KPSS öğrencilerinin sınavlara yetişemediği ve mağdur olduğu öğrenildi.

 

GEREKSİZ ÇİLE

Sadece basit bir Bisiklet yarışı için Samsun-Sinop yolu gibi trafiğin çok yoğun olduğu yol güzergâhının tek şeridini kapatmak vatandaşlardan yoğun tepki alırken gereksiz çile olarak yorumlandı. Hava sıcaklığının 32 dereceyi gösterdiği bir günde hem çalışan polis memurlarına hem de vatandaşa yapılan büyük bir zulüm olarak nitelendirildi. Ayrıca bu tür uygulamalar yapılmadan önce vatandaşın uyarılması ve trafik çıkmaması yönünde anonsların yapılması gerekmekte. Oysaki bu yarışlarla ilgili en ufak bir uyarı, ilan veya Valilik açıklamasının olmaması da yöneticilerin eksikliği olarak ortaya çıkmış durumda.

Ahmet Ufuk Erkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.