YARINA MODERN BİR TEKKEKÖY BIRAKMAK

YARINA MODERN BİR TEKKEKÖY BIRAKMAK
Başkan Togar, ‘hep birlikte ortak hedefler için çalışıyoruz’

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, her haftanın ilk iş gününe çözüm merkezinde düzenlenen halk gününde vatandaşlarla bir ara gelerek başlıyor.

Tekkeköy Belediyesi çözüm merkezinde her hafta pazartesi günü düzenlenen halk gününde vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Togar, vatandaşlar tarafından bire bir iletilen talep ve sorunların hemen çözüme kavuşturulması noktasında ilgili müdürlere ve amirlere anında gerekli talimatları iletiyor.

İlçe halkıyla her adımda birlikte karar verip, birlik beraberlik içerisinde yönetimi esas aldıklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçemizi birlikte yönettiğimiz gücümüzün kaynağı halkımızın dertlerini, istek ve taleplerini dinleyerek onlarla iç içe olmak, birlikte çözüm yolları üretmek maksadıyla her hafta pazartesi günleri çözüm merkezimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” dedi.

Vatandaşların talep, istek ve sorunlarını dinleyen ve çözümü noktasında ilgili birimlere anında gerekli talimatları veren Başkan Togar, “Tekkeköy olarak yediden yetmişe hep birlikte ortak hedefler için çalışıyoruz. İlçemizin gelişimine ve geleceğine birlikte yön verdiğimiz halkımız ile her fırsatta bir araya geliyoruz. Özellikle halk günleri vasıtasıyla vatandaşlarımız ile yüz yüze, bire bir görüşüp hem sohbet ediyoruz hem de sorunları anında çözüme kavuşturuyoruz. Tekkeköy’e ve halkımıza hizmet etmek benim en büyük arzum idi. Allah bize bu görevi nasip etti. Biz de bu görevi en iyi şekilde laikiyle yerine getirebilmek adına mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz dur durak bilmeden tüm ekiplerimiz ile çalışıyoruz. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Çözüm merkezimiz bizim vatandaşlarımız ile yüz yüze bire bir görüşmemizin dışında iletişim araçları vasıtasıyla belediyemiz ile irtibat kurup talep ve isteklerin çözümünde en önemli birimimiz konumundadır. Vatandaşlarımız belediyemize gelmeden telefon, whatsapp veya internet ortamından da çözüm merkezimize müracaat ederek sorunlarını çözüme kavuşturabiliyorlar. Halkımızı mutlu görmek, onların tüm taleplerine cevap verebilmek için yeni çözüm yolları üretmek, yeni projeler ortaya koymak adına ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Amacımız yarınlarımıza modern bir Tekkeköy bırakmak ve ilçemizde yaşayan elli bin nüfusu kucaklayan, eşit, adaletli hizmeti vatandaşlarımızla paylaşmaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.