YARDIMSEVERLERİK KANIMIZDA VAR

YARDIMSEVERLERİK KANIMIZDA VAR
MHP Samsun İl Başkanlığı tarafından Kızılay Haftası nedeniyle ‘Yardımseverlik Kanımızda Var’ sloganı ile kan bağışı organizasyonu düzenlenecek

MHP'den davet

YARDIMSEVERLERİK KANIMIZDA VAR

MHP Samsun İl Başkanlığı tarafından Kızılay Haftası nedeniyle ‘Yardımseverlik Kanımızda Var’ sloganı ile kan bağışı organizasyonu düzenlenecek. 18 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan organizasyon parti il binasında gerçekleşecek. 


Kızılay Haftası nedeniyle Kan Bağışında farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Kan Bağışı’ organizasyonuna hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı tüm partilileri ve Samsun halkını 18 Kasım Cumartesi günü parti il binasında kan bağışında bulunmaya davet etti. 

Önceki senelerde Kızılay Haftası kapsamında düzenlenen kan bağışı organizasyonlarına katılarak kampanyalara destek veren MHP Samsun teşkilatları bu yıl bağış organizasyonunu kendi binasında yapacak. İlçe teşkilatlarının da katılacağı kan bağışı organizasyonunda ‘Kan Bağışı’nın önemine dikkat çekilecek. 


Konu hakkında açıklama yapan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, şunları söyledi, “Her yıl binlerce insan, bir kaza ya da hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybediyor. Ülkemizde kan bağışı oranının maalesef çok düşün seviyede olması da bizleri derinden üzüyor. Tam bu noktada halkımızı ve partililerimizi kan bağışına teşvik etmek amacıyla bir bağış organizasyonu düzenliyoruz. Kan vermek bir hayatı kurtarabileceği gibi aynı zamanda sağlık açısından da önemlidir. Kan bağışı organizasyonları Türk Kızılay’ının kan ihtiyacını karşılamak adına en anlamlı organizasyonlardır. Vatandaşlarımızın kan bağışına olan ilgisini arttırmak adına bundan sonra farklı çalışmalar içerisinde de yer alacağız. Bu duygu ve düşünceler ile tüm camiamızı ve Samsun halkını 18 Kasım 2017 günü 12:00 – 18:00 saatleri arasında İl Başkanlığımıza kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz"
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.