"YARDIM FAALİYETLERİNE DESTEK VERECEĞİZ"

"YARDIM FAALİYETLERİNE DESTEK VERECEĞİZ"
İlkadım ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım eden ve her hafta bir mahalleyi misafir eden Kadın Koordinasyon Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, gönüllü sürdürülen bu yardım anlayışını İlkadım’da hissettirmeye devam edeceğini söyledi.

Her hafta bir mahalleyi misafir eden Kadın Koordinasyon Merkezi Yenidoğan Mahalle sakinlerini misafir etti. Hayır Çarşısı ve yapılan çalışmalar hakkında Mahalle Muhtarı Erkan Leventle birlikte gelen  mahalle sakinleriyle sohbet eşliğinde bilgiler veren  Gönüllü Başkan Lütfiye Demirtaş, İlçemizde yaşayan hiçbir vatandaşımız kendisini yalnız hissetmemeli. İlkadım Belediyemiz her zaman vatandaşlarımızın yanında. Uzun soluklu olarak devam ettirmek istediğimiz bir proje olan ‘’Hayır Çarşına’’ hayırsever vatandaşların daha fazla katkı sunmalarını arzu ettiklerini söyledi.

244e4.jpg

Yardım kapısına destek olmaya davet etti
İçeriği hayır dolu bir programa katılmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Sosyal Yardım Müdürlüğümüzle koordineli çalışan Kadın Koordinasyon Merkezimiz Hayır Çarşıyla ilçemizde çok güzel işler yapıyor. Buna bizzat şahit oldum. İhtiyaç sahiplerine el uzatılması ve bu hassasiyetin var olması oldukça anlamlı. Kıymetli eşim Lütfiye Demirtaş fedakârlıklarıyla ve gönüllü çalışanlarıyla ilçemizde tüm ihtiyaç sahibi insanların evlerine giderek ailenin kapısını çalışıyor ve ihtiyaçlarını karşılıyor. Belediye olarak bu faaliyetlere imkânlarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ben buradan herkesi bu gönüllü birliğinde oluşan yardım kapısına destek olmaya davet ediyorum" açıklamasında bulundu.

d6d58.jpg

"Bu işin omurgası insani sorumluluk"
İhtiyaç sahiplerine yardım etmenin sosyal belediyecilikten öte insani bir sorumluluk olduğuna vurgu yapan İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürü Cemalettin Çakır “Yardımlarımızın ana omurgasını Hayırsever vatandaşlarımızın tamamen gönüllü olarak verdiği bağışlar oluşturuyor. Yapılan başvurular inceleniyor ve gerçek ihtiyaç sahiplerine her türlü yardım sağlanıyor. Bu gönül işine maddi ve manevi destek veren Başta Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a, iş insanlarımıza, STK’larımıza ve tüm hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

829e4.jpg

"Gerçek ihtiyaç sahiplerinin kimler olduğunu iyi biliyoruz"
Veren elin erdemi ile alan elin duasını buluşturmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Kadın Koordinasyon Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş,’’Desteklerinden dolayı iş insanlarına ve hayırseverlere teşekkürlerimi sunuyorum. Şunu belirtmeliyim ki, biz gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım ediyoruz. Varlık sahiplerini yokluk içinde olanlara yardım etmeye davet ediyorum. Gerçek ihtiyaç sahiplerini bulmakta zorlananlara da şöyle sesleniyorum: ‘Hayır Çarşısı olarak biz onların kimler olduğunu çok iyi biliyoruz.’ Yardımlarınızı bize ulaştırın biz de ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım. Bu işin sevabını paylaşalım” şeklinde konuştu.

d7ae0.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum