Yaralı Samsun Denizli virajında 

TFF 1. Lig'in 15. Haftasında 15 puana sahip kırmızı şimşeklerde ligin bitmesine 3 hafta kala ne kadar puan toplayabilir onun hesabı yapılmakta. Hedefte ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmenin çalışmaları yapılmakta olmalıdır.

Samsunspor’da işler hiçte beklendiği gibi iyiye gitmiyor. Futbolcuların bir çoğunun federasyon kapısına dayanmış olması, paraların ödenmediği taktirde serbest kalma tehlikesiyle baş başa kalıyor.

Samsunspor bu kadar olumsuzluklar yaşayan bir kulübün acil sıcak paraya ihtiyacı var. Başta transfer tahtası kapalı. Futbolcu alacakları büyük meblalar oluştururken, bu olumsuz durum Samsunspor'un oynayacağı 3 maçta oyunculara nasıl yansır onu ilerleyen haftalarda göreceğiz.

Kulüp bu kadar sıkıntılı günler yaşarken, birde taraftar baskısıyla genel kurula gidilmesi kulübün içinden çıkabilmesi için bu genel kurulda Samsun’un ses vermesi gerekir. 28 Aralık’ta ekseriyete bakılmadan yapılacak genel kurulda bugüne kadar ortaya önemli bir aday çıkmadı.

Samsun Valimiz Osman Kaymak’ın  Samsunspor ile yakından ilgilenip bir başkan araması gerçekten o il için sevindirici olmuştur. Bütün bu gelişmeler karşısında Samsunspor bizimde her gün antremanlarını takip ettiğimiz Denizlispor çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Şimdi burada sizlere kendi evinde farklı mağlup olmuş Samsunspor, deplasmanda Rizespor’dan 3 gol yemiş bir Denizlispor 2 takımında şiddetle puana ihtiyacı var. Denizlispor son oynadığı Rize karşılaşmasında çok önemli 2 oyuncusunu kırmızı kart ile kaybetmiş durumda.

Samsunspor’da ise sakatlıkların can sıktığını düşünürsek bu müsabakada ortaya kıyasıya mücadele çıkması söz konusu. Her iki tarafta kazanmak adına sahada mücadele verirken, Samsunspor açısından çok önemli bir karşılaşma olacak.

En az 1 puana çok ihtiyacı olan kırmızı şimşekler bu maçtan kayıpsız dönebilme adına sahada müthiş ve çekişmeli müsabaka sergileyecekler. Bu maç için çevre illerden Samsunspor taraftarları akın akın Denizli’ye giderek Samsunspor’a destek verecekler.

Samsunspor şayet deplasmandan kayıpsız dönerse, kalan 2 maç için ölçü olmuş olacak. Ardından kendi evimizde oynayacağımız Giresunspor maçı ve deplasmanda oynanacak. Ümraniyespor maçları sonucunda Samsunspor’da ilk yarının reçetesi belli olmuş olacak.

Kısacası; Samsunspor’u ilerleyen günlerde zorluklar bekliyor. Ama Samsunspor herkesin bildiği gibi bu ve bunun gibi birçok zorlukların üstesinden gelmiştir ve bunu da atlatacaktır. Buna en kalbi duygularımla inanıyorum.

Samsunspor bir gün hak ettiği yere ulaşacaktır.  

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR