Yaptıklarının Bedelini Ödeyecekler

Yaptıklarının Bedelini Ödeyecekler
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "15 Temmuz gecesi yaşanan ihaneti planlayanlar, icra edenler, katkı ve destek verenler, hukuk devleti içinde hesap verecekler

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "15 Temmuz gecesi yaşanan ihaneti planlayanlar, icra edenler, katkı ve destek verenler, hukuk devleti içinde hesap verecekler. Vatan ve millet düşmanları, yaptıklarının bedelini en ağır şekilde mutlaka ödeyeceklerdir." dedi.

15 Temmuz darbe girişimine karşı Samsun merkez ve ilçe meydanlarında vatandaşların süren demokrasi nöbeti ilk günkü heyecan ve coşku ile devam ediyor.
Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbetinin dışında ilçe ilçe dolaşarak hemşehrileri ile biraraya gelerek yaşanan süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy ve Bafra ilçelerinde gerçekleştirilen programlara katıldı. 

15 Temmuz gecesi FETÖ teröristleri tarafından yapılan hain saldırıda ülkesi, milleti ve geleceği için canını veren demokrasi şehitlerine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyerek bir konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Rabbim bu ülkeye bir daha böyle bir olay yaşatmasın. Dualarımız kahraman demokrasi şehitlerimize ve gazilerimize. Vatanı, milletini seven böyle kahramanlarımız olduğu sürece "Bayrak inmez, ezanlar dinmez." dedi.

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "15 Temmuz gecesi milletimizin vermiş olduğu vergilerle alınan uçaklarla, helikopterlerle tanklarla, füzelerle, silahlarla bu aziz milleti sindireceklerini zannettiler ancak bir hesap hatası yaptılar. Önce Cenab-ı Allah'ı, sonra bu yola beyaz kefeniyle çıkmış bir dünya liderinin bir demokrasi kahramanı milletini, devletini ülkesinin yoluna başına koymuş Recep Tayyip Erdoğan'ı hesap edemediler. 
Yine hesap edemedikleri bir şey daha vardı; karşılarında zoru görünce ceketini alıp gidecek, sinecek, kaçacak bir Başbakan da yoktu.
Vatanı, ülkesi ve geleceği için canını feda eden aziz Türk Milletini de hesap edemediler. 15 Temmuz gecesi Milletin iradesi darbeye dur dedi. Demokrasiye, özgürlüğe, vatanına sahip çıkan acıkmadan, uyumadan, yorulmadan nöbet tutan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Cenab-ı Allah dert verip derman aratmasın. Sizlerin Bu duruşunuz, sahip çıkışınız olduğu sürece bu ülkenin sırtı yere gelmez. Mesele memleket olunca siyasi görüşü ne olursa olsun, herkes tek bayrak altında biraraya geldi. Muhteşem bir görüntü ortaya koydu. Dünyaya birlik ve beraberliğini, kenetlendiğini gösterdi.
Değerli hemşehrilerim;Bu cuntacı teröristlerle, bizim askerlerimizi karıştırmayalım. 15 Temmuz gecesi kendi insanına kurşun atanlar asker kıyafetli teröristlerdi. Bakın bizim askerlerimiz burada, aramızda. Vatanını milletini seven Komutanlarımız, güvenlik güçlerimiz burada. Devlet, millet, hükümet herkes meydanlarda.
Uzun zamandır Türkiye üzerinde bir takım şer odakları oyunlar oynanıyor. Aslında bu 15 temmuz darbe sürecinin izlerini geriye gittiğimiz de görebiliyoruz. 17-25 Aralık olaylarında yaşanan süreçte ağaçların gölgesinde yapılmak istenilen darbe sürecini hatırlayın. Taksim de halkın malına, canına kasteden vandallar ve bunların işbirlikçileri, destek verenleri başaramadıklarını 15 temmuz gecesi tekrar farklı bir oyunla yapmak istediler. Fakat o süreçte halkın desteğini yanına alan Başkomutanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan yine milletimizin desteğini alarak terörist başı FETÖ ve onun üyelerine en güzel cevabı verdi. Yaşanan ihaneti planlayanlar, icra edenler, şu veya bu ölçüde katkı ve destek verenler, hukuk devleti içinde hesap verecekler. Vatan ve millet düşmanları, yaptıklarının bedelini en ağır şekilde mutlaka ödeyeceklerdir." diyerek sözlerine son verdi.

Milletvekili Köktaş, gece geç saatlerinde geldiği Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda sabahın ilk ışıklarına kadar hemşehrileri ile birlikte nöbet tuttu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.