YAPTIKLARI YAPACAKLARININ DELİLİ

YAPTIKLARI YAPACAKLARININ DELİLİ
Canik Belediye Başkan aday adayı olan Ak Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe Gençlik Kolları'nda yaptığı yanlış icraatlar nedeniyle 'yaptıkları yapacakların delili' yorumlarına neden oldu.

Canik Belediye Başkan aday adayı olan Ak Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe Gençlik Kolları'nda yaptığı yanlış icraatlar nedeniyle 'yaptıkları yapacakların delili' yorumlarına neden oldu. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde Ak Partili cafelerde yiyip içip arkadaşlarıyla eğlenmekten başka iş yapmayan Caner Göktepe'nin Canik Belediye Başkanlığı'nda ne yapacağı da merak konusu olmuş durumda.

KİMLERLE ORTAK İŞLER YAPTI?
Caner Göktepe'nin Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde MHP yöneticisi bir babanın oğluyla ortak medya işleri yaptığı ve Ak Partili Belediyelerle Bakanlıklara yüklü miktarlarda işler yaptıkları kamuoyunda konuşulmaktaydı. Bu tür icraatları olan bir kişinin hangi yüzle Canik Belediye Başkanlığı'na talip olduğu da merak konusu olmuş durumda.

MİLLETVEKİLİ ADAYI DA OLMUŞTU
Caner Göktepe Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nın ardından haziran ayında yapılan Milletvekili seçimlerinde aday olmuştu. Gençlik Kolları'nda çalışmaktayken yaptığı işlerden kazandığı paralarla mı aday olduğu yoksa adaylık sürecinde nereden para bulduğu da kamuoyunun gündeminden düşmedi.

SUAT KILIÇ'IN SAMSUN'A ARMAĞANI
Uzun yıllar Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Caner Göktepe'nin Suat Kılıç tarafından bu göreve getirildiği ve uzun yıllar onun himayesinde görev yaptığı için Suat Kılıç'ın Samsun'a armağanı yorumlarına neden oldu. Göktepe'nin Gençlik Kollarındaki yanlış icraatları nedeniyle kamuoyu tarafından tanındığı bu nedenle de aday adayı olmasının Ak Parti'ye zarar vereceği iddia edildi.

A.Ufuk Erkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum