YAPILAN HER HİZMET 19 MAYIS İÇİN

YAPILAN HER HİZMET 19 MAYIS İÇİN
Bafra’da Muhtarlarla toplantı düzenleyen Samsun Valisi İbrahim Şahin Samsun Büyükşehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmazın, katılımıyla muhtarların sorunları dinlendi.

19 Mayıs İlçesinden Muhtarlarında katıldığı toplantıda sorunlar masaya yatırıldı. Söz almak  isteyen muhtarı dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,19 Mayıs İlçesi  Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı  Yusuf Şenocak’ıntalebini  değerlendirerek hayata geçirdi.

SAHİLİMİZİ TEMİZ TUTALIM

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yusuf Şenocak; Bafra’da düzenlenen Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra 19 Mayıs muhtarlarında katılımıyla toplantı düzenlendi. Toplantıda söz alarak,19 Mayıs İlçemizde bulunan Karadenizin incisi sahilimizin büyük bir eksikliği olan WC,  duşa kabin ihtiyacı olduğunu dile getirdim. Büyükşehir Belediyesi ‘de sahilde, WC duşakabin yapımına başladı.19 Mayısa gelen misafirler bizimdir,yapılan her türlü hizmeti destekliyorum.24 bin olan nüfusumuz yazın iki katına çıkıyor, WC,ve Duşa kabinler, sahilde büyük bir eksiklikti ve onu aşmış oluyoruz ”dedi.

ÇÖPLERİ YERE ATMASINLAR

Şenocak, sahile gelen vatandaşların çöplerini yerlere atmasınlar, üç gün burada çöp topladık,pırıl pırıl sahilimizi kimsenin kirletmeye hakkı yok, buralar insanların hizmetinde olan yerler nekadar temiz tutarsak bizim için o kadar iyiyidir. ”dedi.

15 HAZİRANDA TAMAM

Proje sorumlusu Mimar Metin Önder;19 Mayıs sahiline ikiayrı noktada halkın kullanımına açık olaraktoplamda 12 WC 12 Duşa kabin, yapımına engelli kardeşlerimiz içinde yerimiz var. 15 Haziranda hizmete açık olacak” dedi.HARUN YAZICI

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.