YALNIZ BIRAKMADI...

YALNIZ BIRAKMADI...
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,75 yaşındaki Hüseyin Akbulut’u ziyaret etti

ZİHNİ BAŞKANIM “BİR ALLAH’IM BİR DE SEN VARSIN”

Bafra Belediye Başkanı duygulu anlar yaşadı. Bafra’nın Mevlana Mahallesi Emirgazi sokakta yaşayan engelli Hüseyin Akbulut (75) ve oğlu Başkan Şahin’e ‘Bir Allah’ım bir de sen varsın’ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, çok sayıda amansız hastalıklara yakalanan ve yürüyemeyen 75 yaşındaki Hüseyin Akbulut’u Kemalpaşa Mahallesi Düzenli Sokakta kaldığı oğlunun evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında duygulu anlar yaşandı. Hüseyin Akbulut Başkan Şahin’e, “Bir Allah’ım bir de siz varsınız. Benim her şeyimle ilgileniyorsunuz. Ziyaretlerime geliyorsunuz. Sizden Allah razı olsun.” dedi.

 

BAŞKAN ŞAHİN ZİYARET SIRASINDA GIDA YARDIMLARINI VE TEKERLEKLİ ARABA VERDİ

 

Bafra Belediye Başkanı yaptığı ziyarette şunları söyledi: “Değerli büyüğümüz bakım parası için adres beyanında bulunmaya ilçe nüfus müdürlüğümüze ailesinin yardımlarına rağmen ne yazık ki sürünerek gidiyor. Aile arabayla getiriyor, yardımcı oluyor ama arabaya binerken, inerken ve arabanın giremediği yerlere sürünerek gitmek zorunda kalıyor. Doğal olarak İlçe nüfus müdürümüz ve personellerinin böyle bir durumdan haberi olmuyor. İlçe nüfus müdürümüz bilgi verilse işlemini biz personellerimiz ile bizzat ilgilenerek evinde yapardık diyor. Bu gelişmeden haberdar olunca değerli büyüğümüzü bugün evinde ziyaret ettik. Biz belediye olarak her gün yemek yardımı yapmaktaydık. Bir tekerlekli araca ihtiyacı olduğu bilgisi bize verilmemişti. Biz hem gıda yardımlarını hem de tekerlekli arabasını bu ziyaretimizde teslim ettik. Şimdi bir bakıcı temin edeceğiz. Günlük ihtiyaçları ile ilgilenecek. Amcamızın ve ailemizin bize söylediği duygulu sözleri ile gösterdikleri nezaketten dolayı çok duygulandım. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Bu konularda her zaman duyarlıyız. Sayısız insanımız ve ailemiz ile beraber oluyoruz. Zor durumda olan pek çok insanımıza hemşerilerim, hayırseverler ve devletimiz sahip çıkmaktadır. Bu anlayış asalet yüklü Bafralıların örnek insanlıklarıdır. Tüm milletimizin en büyük hasletidir. Hepsine çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.