Yaklaşan yerel seçimler ...

Yaklaşan yerel seçimler Samsunspor"un son şansıdır

Yazılarımızı gerek internet ortamında, gerekse gazeteden okuyup bizlere dostlarımız ve çalışan arkadaşlarımızla selam gönderen, ülkemizin çeşitli illerinde görev yapan bürokrat arkadaşlarımız ve iş adamı dostlarımıza bizlerde buradan selam ederek yazımıza başlayabiliriz.
Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimini açıklamış durumda. Aday olmak isteyen devlet memurları, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve parti teşkilatlarında görev yapanlar 1 Aralık 2008 tarihine kadar istifa etmek zorundalar. Önceki seçimlerde Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimini seçimden 90 gün önce olarak ilan ederken bu kez daha erken ilan etmiş gözükmektedir. Yüksek Seçim Kurulu adayların isimlerinin kendilerine verilmesini baz alarak seçim takvimini öne almış gözüküyor ki bu doğru bir yaklaşım. Çünkü sağlıklı bir aday adaylığı süreci yaşanacak gibi gözüküyor. Bu da seçilecek insanların kalitesini artırır diye ümit ediyorum.
Gazetemiz internet ortamından yerel gazete olarak ülke genelinde en çok okunan yerel gazete olma şansını yakalamış durumda. Bu konuda destek veren tüm okurlarımıza ve gazetemizin güncellenmesini yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim, gerçekten kısa zamanda büyük bir başarıya imza atmış durumdayız. Düşünebiliyor musunuz günde 10.000 kişi sitemizi ziyaret edip, haberlerimizi ve yazarlarımızı okuyor, bu çok zor ancak bir o kadar da keyifli bir iş. İnsanlara doğru ve ilkeli haber sunmak, hiç kimsenin baskısı altında kalmadan her düşünceye açık fikir adamlarının en ufak bir sansüre takılmadan yazı yazması ve toplumun her kesiminin bu yazıları okuması çok hoş bir durum, bu güzellikler yanında arzu etmediğimiz veya onaylamadığımız aksilikler veya eleştiriler de alıyoruz elbette. Ancak bu eleştiriler yapıcı ise değerlendirmeye alıp, gereğini yapıyoruz,  sırf egosunu tatmin etmek amacı ile yapılan eleştirileri ciddiye almıyoruz. Yazılara yorum yazan arkadaşlarımızın açık kimliklerini vermeden takma adla yazdıkları yorumların kime ait olduğunu da gelen IP numarasından bulabildiğimizi unuttuklarını görüyoruz. Örneğin bir önceki yazıma eleştiri yazan bir arkadaşımız alt kademe belediye başkanları ile ilgili haddini aşan ifadelerde bulunduğundan yorumunu yayınlamadık. Ancak arkadaşımız ısrarla yorumlarının yayınlanması için sürekli yorum yazınca IP numarasından kim olduğunu bulup, yazdığı yorumları da özetleyip, yorum bölümüne de iş yeri adresi ile birlikte telefonunu da koyduk ki toplum tanısın bu arkadaşımızı ve ona göre de karar versin.
Yazılarımıza gelen en önemli eleştirilerin başında seçilmiş insanlarımızın doğum yerleri ile ilgili eleştiriler yapan arkadaşlarımıza, saygı duyuyorum. Ancak bu şehirde para vermeye sıra gelince gidip para istediğiniz, çalışmaya sıra geldiği zaman çalışmasını istediğiniz, spor kulüpleri batma noktasına geldiğinde sahip çıkmasını istediğiniz, hayır kurumlarında sürekli özveride bulunması için baskı yaptığınız insanların, sıra yönetmeye ve nimetlenmeye gelince şehrin en kötü insanı ilan edilmelerini bir türlü anlayamıyorum doğrusu. Denemesi bedava çıkalım piyasaya yardım toplamaya kimlere gidecek olduğumuzun bir listesini yapalım. Bakalım kimler var o listede aynı adamlar bu şehirde bir yerlere talip olduklarında vatan haini ilan edilmeleri doğru mu sizce? Adama sormazlar mı bu ne perhiz, ne lahana turşusu diye. Diyorum ya 25 kuruşa şoför mahalli dönemi bitti artık, çalışan, hak eden, özveride bulunan liyakatli insanlar nereli olursa olsunlar, bu şehre hizmet etmek istiyorlarsa başımızın tacıdırlar.
Önümüzdeki süreçte Samsunspor kulübü için olmazsa olmaz yapılması gerekenler nelerdir ve yaklaşan yerel seçimlerde bu konuda hayati önem taşıyan ve şehrin dinamiklerini hayata geçirecek atılımlar nelerdir teker teker açıklayacağım. İtirazı olan varsa açıklayıp, hayır olmaz bu taktik yanlış deyip, doğrusunu söyleyecek biz de bu sütunlardan kamuoyu ile paylaşacağız. Çok doğru diyorsun denilirse o zaman da gereği yapılıp, bu kulüp ayağa kaldırılacak, burada herkese görev düşüyor, gün bu gündür ya bu kulüp kurtarılıp, şehrin markası olarak devam edecek, ya da  bir daha açılmamak üzere kapatılacaktır, tercih Samsunluların olacaktır.Şimdilik hoşçakalın         

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR