“Yakında Namaz ve Oruç Borçlarını Da Silerler"

“Yakında Namaz ve Oruç Borçlarını Da Silerler"
Samsun’un Ayvacık ilçesine giden Ak parti 8 milletvekili adayı Seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.

Milletvekili adayı Kamuran Özden ise konuşmasında AK Parti hükümetini ilçeye yaptığı yatırımlardan bahsettikten sonra, ‘Kim ne vaat ediyorsa inanmayın. Emekliye şu kadar asgari ücret şu kadar diyenler yakında namaz ve oruç borçlarını da siler inanmayın bunlara’ dedi.

Ayvacık İlçesindeki Ak Parti Seçim Koordinasyon merkezinin açılışına Ak Parti milletvekili adaylarından 8’i katıldı. Açılışa sadece Gençlik ve Spor Bakanı A. Çağatay Kılıç bakanlar kurulu toplantısı olduğu için katılmadı. Konuşma yapan adaylardan Kamuran Özden, Ayvacık ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi vererek vatandaşlara 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Özden, 12 yıl önce hastanelerde insanların tedavi olamadıklarını kuyruklarda beklediklerini ilaç alamadıklarını söyledi. Milletvekili adayı Özden daha sonra konuşmasına şöyle devam etti:
‘Muhalefet partisi emekliye iki maaş ikramiye veriyormuş. Asgari ücreti artırıyormuş. Kredi kartı borçlarını silecekmiş. Bunlara inanmayı. Bunlar yakında namaz ve oruç borçlarını da silerler. Boş vaatlere kanmayın yapılan icraatlara bakın. Bakın biz hepimiz buradayız. Sizin yanındayız. Bunlar neredeler. Biz sizden vekalet almaya geldik’ dedi. 8 aday konuşmalarının ardından daha sonra seçim koordinasyon merkezinin açılışını birlikte yaptı. Ardından da halkı ziyaret eden adaylar, Terme İlçesinde ki Seçim Koordinasyon merkezinin açılışını yapmak üzere ilçeye gitti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum