Yakakent’te Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Yakakent’te Muhtarlarla İstişare Toplantısı
Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Mahalle muhtarları ve halkımız ile istişare ve bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Başkanlığının ilk gününden itibaren Yakakent'i halkla birlikte, ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışı ile yöneten Belediye Başkanımız bugün mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi.
Soğuk hava ve karla mücadelede kat edilen aşamaları, yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanımız konu ile ilgili olarak mahalle muhtarlarının düşüncelerini dinledi.
Bu süreçte, Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanlığımız ekiplerinin özverili ve yoğun çalışmalarını da takdirle dile getiren Belediye Başkanımız, ''Koordinasyondaki başarılarımız ve ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde ilçemiz halkının kar sebepli mağduriyetlerini minimize ederek, halkımızın teveccühüne layık olmaya çalıştık.'' Dedi. Bugün itibariyle tüm mahalle yollarımız açık durumdadır. Son olarak kürtükle mücadelede en uzak mahallelerimizden olan Büyükkırık, Sarıgöl ve Uzunkız Mahallelerinde çalışmalarımızı tamamladık. Yine de Belediyemiz ekipleri 24 saat müdahaleye hazır konumdadır'' dedi.
Muhtarların, mahallerle ilgili sorunlarını dinleyen Belediye Başkanımız ve Birim Amirleri sorun tespit çalışması yaptı. Özellikle mahallelerdeki elektrik kesintileri ile ilgili şikayetleri dinleyen Başkanımız, Belediye olarak ilgili mercilerle görüşmelerin ve uyarıların Belediyemiz kanalıyla da yapıldığını belirterek, hava koşullarındaki iyileşmelerle birlikte YEDAŞ tarafından yapılacak çalışmaların takipçisi olunacağını söyledi.
İlçemizde yapımı planlanan Kanalizasyon, Otogar, Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Üstgeçit ve Anayol Aydınlatma, Otel, Modern Merkez Cami ve Pazar yeri projeleri ile ilgili bilgilendirme yapan Belediye Başkanımız, Pazar yeri ve semt pazarı gününün değişimi konusunda muhtarlarımızla istişarelerde bulundu. Mahalle Muhtarlarının çocuk oyun parkı isteklerine de kayıtsız kalmayan Belediye Başkanımız ''Çocuklarımız için çocuk oyun alanları zaten mevcut projelerimiz içinde. Konu ile ilgili fiyat araştırmalarımızı yapıyoruz. Ama hizmetlerimizi öncelik sırası ve mali politikalarımıza göre sıralıyoruz. İktidarımız boyunca tüm vaatlerimizi sırasıyla yerine getireceğiz.'' Dedi.
Bir diğer önemli konu olarak, İlçemiz halkının, özellikle bayanların ev ekonomilerine katkı sağlamaları amacıyla oluşturulacak politika ve projelerin takipçisi ve öncüsü olacaklarını dile getiren Belediye Başkanımız, defne üreticiliği – toplayıcılığı konusundaki Belediyemiz çalışmalarını anlattı. Bölgemiz iklimi ve coğrafyasına uygun olarak yetişen ve ticareti yapılan defne yaprağı konusunda tespit edilen arazilere dönük olarak defne fidanı dağıtımı, defne kurutma tesis yatırımları konusunda Belediyemiz çalışmalarını anlattı.
Sohbet havasında ve sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantı sonunda mahalle muhtarlarının özellikle karla mücadele başta olmak üzere, Belediyemiz çalışmaları ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA' ya teşekkürlerini ileterek, yapılan toplantılardan duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.