YABANCISIZ TFF 2. LİG 

Bu lig futbola yabancı değil. Tam tersi yabancısız futbol ligi düşünebiliyor musunuz? Bu ligde de yabancı futbolcu oynadığını ortalık karışırdı böyle aniden çıkan olağanüstü durumlarda alt liglerde yabancı futbolcuları toparlamak daha zordur. 

Bakın Süper Lig'e, üst düzey bir takımın hocası ligler ertelensin diyor tabi hal böyle olunca yabancı futbolcuların  kafası karışıyor ve tedirginlik artıyor. Kitleleri peşinden koşturan futbol ve maçları çekilmez hal alıyor ve kitleleri de düşünmemiz gerektiğine yol açıyor onun için her şeyden önce sağlık diyorum. Yabancı futbolcuya karşı değilim, alt liglerde oynamasına karşıyım, geleceğimiz olan gençlerimiz için bence zararlı. 

Yılport Samsunspor  stres dolu haftalarda bile Ertuğrul hocanın sistemi oturtması ile rahat maçlar çıkarttı. Onun için ben de diyorum ki stres dolu haftalar bitti ise takım içinde denemeler yapabiliriz. Sanki Ertuğrul hoca bu işe başladı gibi, ne düşünüyor bilemeyiz. Son haftaların formsuz futbolcusu Atabey Çiçek'te ısrar etmesinin sebebi inşallah çıkacağımız TFF 1. Lig'de ilk etapta oynayacağı futbol için bir pivot santrafora ihtiyaç olduğu için durumunu görmek istiyor.

Gelelim Bahattin Köse'ye, zaten elimizin altında kendisini ispat etmiş, bence ondan her türlü her bölgede faydalanabilirim düşüncesinde gibi geldi. Orta üçlü uyum içinde  oturmuş, Bermuda Şeytan üçgeni gibi. Ferhat, Muhsin ve Gökhan bize üst liglerde çok faydaları olacaktır. Düşünün sol bekte ve sağ bekte ileri gidip gelen, pır pır diye tabir edilen çok iyi bir sol bek ve sağ bekle uçarız vallahi. Forvet alternatifleri Burak Çalık, Guido Koçer, İ. Halil Çolak. Defansımız taş gibi  olsa dahi geleceğe yönelik transferler  şart gibi gözüküyor.

KALEMİZ ÇANAKKALE GEÇİLMEZ SORUN YOK. 

Ve herkesin beklediği karar çıktı, ligler ertelendi. Olsun Yılport Samsunspor'un önü açık şampiyonluğu biraz geçiklemeli olsa dahi doyasıya kutlayacağız İNŞALLAH. Seyircisiz oynamaktansa ertelenmesi daha iyi oldu, yalnız kötü tarafı gözleri  daha çok CORONA VİRÜSÜNE YÖNELTECEK. Bakalım bu olayı taraftarımız ve halkımız nasıl atlatacak. Biliyorsunuz özellikle Samsun ve tüm Türkiye'de müthiş bir futbol izleyici kitlesi var.

EN ÇOK SORULAN SORU BUNDAN SONRA NE OLACAK?

40 GÜN SONRA LİGLER KALDIĞI YERDEN DEVAM EDER. HAZİRANDA MAÇ İZLERİZ. 

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR