YABANCILAR PAZARI'NIN TUVALET SIKINTISI

YABANCILAR PAZARI'NIN TUVALET SIKINTISI
Hergün binlerce vatandaşın ziyaret ederek alışveriş yaptığı Yabancılar Pazarı'nın tuvalet sorunu bir türlü çözülemedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin uhdesinde olan Yabancılar Pazarı'nın bu durumu hem esnafı ve hem de vatandaşı büyük ölçüde mağdur etti.

ESNAF VE VATANDAŞ MAĞDUR
Samsun Yabancılar Pazarı'nda yeni tuvalet yapımı çalışmaları bir türlü bitmek bilmiyor. Yabancılar Pazarı'nda yapımına başlanan tuvaletlerin bitirilmeyişi esnafı ve müşterileri mağdur durumda bıraktı. Yapımı biten ancak gider borularının tıkanması sebebiyle tekrar çalışmalara başlanan tuvaletlerin çok acil yapılması gerekirken hala çalışmanın sürmesinden dolayı esnaf şikayetçi.

GEZİCİ TUVALET
Yabancılar Pazarı'nda tuvaletlerin kullanılmıyor olmasından dolayı dışarısında kurulan suntalardan yapılmış hiç hijyenik olmayan geçici tuvaletler belediye görevlilerince kaldırıldı. Önceki gün sabah saatlerinde geçici olarak kullanılan tuvalet kabinleri geri alınıp, Onun yerine gezici tuvalet otobüsü getirildi. Geldiği ilk gün içerisinde su olmadığından kullanılamayan otobüs hiç bir işe yaramadı. Dün su problemi çözüldü fakat bu sefer de otobüste bay ve bayan olmak üzere toplam 4 kabinin bulunması ve içerisinin  hijyenik olmaması esnafı ve müşterileri zor duruma soktu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum