Windows 10 Lisans

Windows 10 Lisans
Uygun donanım ve işletim sistemine sahip olan bilgisayarlarla birçok iş hızlı ve pratik bir şekilde yapılabilir. Microsoft tarafından 2015 yılında piyasaya sürülen Windows 10, Windows NT ailesinden bir işletim sistemidir.

Uygun donanım ve işletim sistemine sahip olan bilgisayarlarla birçok iş hızlı ve pratik bir şekilde yapılabilir. Microsoft tarafından 2015 yılında piyasaya sürülen Windows 10, Windows NT ailesinden bir işletim sistemidir. Firmanın tarihinin en mükemmel sürümü olarak bilinmektedir. Bilgisayar kullanıcılarının çok büyük bir kısmı Windows 10 kullanmaktadır. İşletim sistemi çeşitli donanımları ve programları barındırmaktadır. Windows 10 kullanıcısına pek çok farklı profesyonel çözümler sunabilme kabiliyetine sahip olan bir işletim sistemidir. Bundan dolayı da son zamanlarda bu işletim sistemi sıklıkla tercih edilmektedir.

Donanımların her biri birbiriyle harika uyum içinde olan olağanüstü bir sürümdür. İşletim sistemini olağanüstü performansında kullanabilmek için lisanslı paketlerden almak gerekir. Lisanssız, orijinal olmayanlar ilk aşamada kullanıcılarını yanıltır. Lisanslı ile aralarında fark yokmuş düşüncesini oluşturur. Fakat kısa bir kullanımdan sonra problemler baş göstermeye başlar. Sorunsuz, seri ve hızlı işlemler için lisanslı Windows 10 kullanılmalıdır. Böylece tam da aradığınız özellikleri kapsayabilecek bir nitelikte söz konusu ürünün satın alınabilmesi de mümkün hale gelmektedir!

En basitinden güncellemelerin otomatik yapılması sağlanır. Ürün anahtarı kullanımında sorun oluşması durumunda lisanslı sürümlerin problem çözümleri çok hızlı olur. Satın alma belgesinin şirkete sunulduğunda sorunlar acilen çözüme kavuşur. Siz de şayet pratik bir şekilde Windows 10 Pro Lisans almak isterseniz www.enucuzlisans.com üzerinden satın alabilirsiniz. Böylece söz konusu ürüne hem pratik bir şekilde hem de uygun fiyatlı bir şekilde sahip olmanız da mümkün olacaktır!

Harika Oyunlar İçin Windows 10

Bilgisayarlar iş hayatımızı kolaylaştırır. Aynı zamanda rahatlamak ve biraz eğlenceli vakit geçirmek için de kullanılır. Günümüzde kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına kadar herkes çeşitli oyunlar oynamaktadır. Oyun sırasında takılma olmaması, karakterin hızlı ve seri hareket etmesi çok önemlidir. Kazanmak ve eğlenceyi yüksek performansta yaşamak isteyenler Windows 10 tercih etmektedir. İşletim sistemi olarak oyun alanında harika imkanlar sunmaktadır.

Windows 10’da XBOX Bar adında oyun oynarken video kaydı ve ekran görüntüsü almayı kolaylaştıran bir görev çubuğu vardır. Kullanıcı oyun sırasında bu görev çubuğunu pratik bir şekilde açabilir. Windows tuşu ile birlikte G tuşuna basıldığında XBOX Bar görev çubuğu açılır. Oyun dışındaki uygulamalarda da kısa yol kullanılarak görev çubuğundan yararlanılabilir.

Oyun görev çubuğu olarak tasarlanmış olan çubuk ile istenilen programın videosu ve ekran görüntüsü alınabilir. Hatta Microsoft hesabı olanlar için çok daha önemli bir özelliği daha bulunmaktadır. Hesaba kayıtlı olanlar Mixer platformu üzerinden isterse canlı yayın gerçekleştirebilir. https://enucuzlisans.com/windows-10-pro-bireysel-dijital-lisans/ bağlantısını takip edecek olursanız; yeni Windows 10 işletim sistemini pratik bir şekilde temin edebilirsiniz!

Parmak Hareketleriyle Windows 10 Kullanma

Bilgisayarlar en genel haliyle işlerimizi çok daha hızlı ve pratik yapabilmemize yardımcıdır. Windows 10 işletim sistemine eklenen yeni özellikler nedeniyle bilgisayarınızla bazı işlerinizi yapabilmeniz normalden çok daha kolay olacaktır. Daha önce bazı cihaz markalarında olan parmak hareketlerini kullanma artık Windows 10 yüklü bütün cihazlar için geçerlidir.

Özelliği kullanabilmek için touchpaddriverlarının güncel olması gerekiyor. Ayrıca bilgisayar veya laptopun çok eski olmaması da özelliği kullanabilmek için önemlidir. Çoklu dokunma olarak isimlendirilen özellik bazı durumlarda can kurtarıcı olmaktadır. Örneğin 2 parmak aşağı ve yukarı yapılarak çok dosyanın bulunduğu klasörlerde parmaklar fare görevi görebilir. Dosyalar 2 parmakla aşağı veya yukarı kaydırılabilir. Bu işlem web sayfalarında da yapılabilir.

Windows 10’un Kısa Yollarını Keşfedin

İş yoğunluğunun çok fazla olduğu zamanlarda kısa yollar çok işe yaramaktadır. Uzun uzadıya yapılacak işlemler bir iki tıkla yapılacaksa neden uzun yol kullanılsın ki! Normalde herkesin bildiği bazı kısa yollar vardır. Klavye üzerinden gerçekleştirilen kısa yol işlemlerine Windows 10 yenilerini eklemiştir. Lisanslı Windows 10 ile gerçekleştirilebilecek kısa yollar ile işlerinizi daha kısa sürede bitirebilirsiniz. İşte kısa yollardan bazıları;

  • Görev Yöneticisini direkt olarak açabilmek için Ctrl+Shift+Esc
  • Açılmış olan sanal masaüstleri arasında geçiş yapabilmek içinCtrl+Windowstuşu+Sağ veya Sol
  • Masaüstünü gösterip pencereyi simge durumuna getirmek için Windows+M/D
  • Bilgisayarı kitlemek için Windows+L
  • Basit kısayolları barındıran küçük bir başlat menüsünü açabilmek için Windows+X. Dilenirse Başlat Menüsü’nün üzeri sağ tuş yapılarak tıklandığında da kısa yolları barındıran başlat menüsü açılır.

Kısayol kolaylıklarını kullanabilmek ve daha birçok seçkin özelliğinden yararlanabilmek için lisanslı Windows 10 en uygun fiyatlarla https://enucuzlisans.com/windows-10-pro-bireysel-dijital-lisans/ adresinden satın alınabilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.