VEZNELER HAFTA SONU DA AÇIK

VEZNELER HAFTA SONU DA AÇIK
İlkadım'da vezneler hafta sonu açık kalacak

İlkadım Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vatandaşların vergi affından yararlanması için belediye veznelerinin hafta sonu açık kalacağını, son müracaatın 30 Kasım Çarşamba gününe kadar yapılabileceğini açıkladı.

TAKSİTLİ ÖDEME KOLAYLIĞI

Mükelleflerin borçların yapılandırılmasına ilişkin vergi affın imkanından faydalanması için birçok kolaylıklar sağladıklarını ifade eden İlkadım Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Metin Aksakal, 26 Ekim 2016 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren yasa kapsamında vergi borçlarının yapılandırılma işlemlerinin başladığını, hafta sonu belediyenin veznelerini açık tuttuklarını, ödemelerin peşin veya 6-9-12 ve 18 aya bölünebilerek yapılacağını kaydetti.

CUMARTESİ-PAZAR VEZNELER AÇIK

Vatandaşların yasa kapsamsında vergi affından yararlanması için gerekli başvuruları yapması gerektiğini belirten İlkadım Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Metin Aksakal, “Yürürlüğe giren yasa kapsamında vergi borçlarını yapılandırarak ödemek isteyen vatandaşlarımızın belediyemize başvurmaları gerekmektedir. Gerekli müracaatlar, Gazi ve İlkadım hizmet binalarımızdaki Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı birimizde 30 Kasım 2016 Çarşamba gününe kadar yapılmalıdır. Çalışan mükelleflerin bu imkanlardan yararlanabilmesi için 26-27 Kasım Cumartesi ve Pazar günleri ilgili saat 09:00 ve 17:00 saatleri arası aktif olarak faaliyet göstereceğiz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.