VEZİRKÖPRÜLÜ MUHATAP BULAMIYOR

VEZİRKÖPRÜLÜ MUHATAP BULAMIYOR
AK Parti'nin %77,76 gibi Türkiye rekoru oy aldığı Samsun Vezirköprülü vatandaşlar, sorunların çözümünde muhatap bulmakta zorlanıyor. Kırsal nüfusun en çok ihtiyacı olan içme suyu, Hastane ve bölünmüş yol problemleri bir türlü çözülemedi. Çareyi eylem yapmakta bulan vatandaşlar yolda eylem yaptı.

RESMEN 'ÖLÜM YOLU' 
Vezirköprü - Havza karayolu hakkında yıllardır söylenen ihale çalışması var. 'Yapımına başlanacak, güzergah değişecek, proje aşamasında' sözlerinin ardından bu yıl da mıcır kaplandı. Her yıl sonbahar mevsiminde dökülen uyduruk mıcır yaması ile geçiştirilen Vezirköprü - Havza Karayolunun durumu trafik kazalarına ve ölüme davetiye çıkartıyor. Her gün onlarca aracın camları kırılırken, çok sayıda aracın kaza yapması vatandaşların tepkisine neden oldu.

20190912-2-38154435-47483891.jpg

'SÖYLENENLER LAFTA KALIYOR'
Vezirköprü - Havza Karayolunda toplanan vatandaşlar yol kenarında basın açıklaması yaptı. Vezirköprü halkı adına konuştuğunu söyleyen Fatih Aktaş yaptığı açıklamada "Hangi çağda yaşıyoruz? Mıcır kaplama yol mu kaldı? Döktüğünüz mıcır yüzünden birçok sürücü hayati tehlike yaşadı. Bir günde binlerce aracın kullandığı bu yol niçin yapılmıyor? Her seçim dönemi bol bol vaatlerle gelen siyasi irade bu konuya niçin çözüm bulmuyor? " şeklinde konuştu.

20190912-2-38154435-47483889.jpg

TURİSTİK KANYONDA LAVABO MESCİD YOK!
Bölünmüş yol, Hastane gibi sorunlarının yanında Vezirköprü'nün son yıllarda turistik açıdan önem kazanan Şahinkaya Kanyonuna giden turistlerden gazetemize ihbar mesajları yağdı. Günübirlik geziye giden turlar ve bireysel ziyaretçiler başka şehirde olsa değerine değer katılacak olan böylesine doğal güzellikte bir mevkiye gereken değerin verilmediğini iddia etmekte. Tuvalet ve namaz kılmak için bir tesisin dahi olmadığı Şahinkaya Kanyonu için yetkililerden ilgi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.