VEZİRKÖPRÜ'DE BAYRAMLAŞMA

VEZİRKÖPRÜ'DE BAYRAMLAŞMA
Kurban Bayramı dolayısıyla Çamlık Aile Çay Bahçesinde bir ilçe halkı ile araya gelen Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,"Bayramlar özel günlerden birisidir ve bizim için anlamı büyüktür “dedi.

Çamlık Aile Çay Bahçesinde düzenlene bayramlaşmaya ilçe Jandarma komutanı Jandarma Yüzbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Emniyet Amiri Koray Yağcı Gençlik spor ilçe Müdürü Mehmet Uyar Ak Parti Vezir köprü ilçe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt Belediye başkan yardımcısı Salih Sefacı ve ilçe halkı katıldı.

img-5639.jpg

‘HEMŞİRELERİMİZİN HİZMETKARIYIZ’
Kurban Bayramı'na ulaşmış olmanın engin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,"Göreve geldiğimiz günden bu yana birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Bu millete hizmet etmek büyük bir şereftir. Birçok Müslüman ülkesinde savaşlar ve iç karışıklıklar varken, ülkemizde barış ve huzur hakimdir. Ben şimdiden tüm personellerimizin, hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Bayramın, ilçemize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.Köksal ÖNER
img-5641.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.