Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğüne ödül

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğüne ödül
Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü, 2017 yılında üretimde elde ettiği bölge birinciliğiyle araç parkına yeni 2 iş makinesi ve 1 traktör kazandırıldı.

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünde 2017 yılı bölge birinciliği ödülü olarak verilen araçların teslimi için tören düzenlendi. 

Amasya Orman Bölge Müdürü Zekeriya Nane, törende yaptığı konuşmada, Vezirköprü ilçesinin ağaç bakımından çok zengin bir bölge olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Burada işletme müdürümüz ve personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yıl bir milyon 200 bin metreküp üretim yaptık bunun 200 binini Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü gerçekleştirerek birinci oldu. Buna karşılık da makine parklarına üç araç veriyoruz. Geçen yıl 8 milyon 400 bin liralık kar elde ettiler. Biz de işletmemize 1 milyonluk araç veriyoruz." 

Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Meryem Burçin Irmak ise başarının bir ekip çalışması olduğunu ifade ederek, "Bu başarıyı elde etmemizde emeği olan tüm personelime teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız bu yıl da aynı hızla devam edecek." dedi. 

Konuşmaların ardından Bölge Müdürü Nane, araçların anahtarlarını İşletme Müdürü Burçin'e teslim etti.

Törene, Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla, işletme şefleri ve orman personeli de katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.