VERİLEN ARAYI DEĞERLENDİRMELİYİZ

VERİLEN ARAYI DEĞERLENDİRMELİYİZ 


Samsunspor Ptt 1.lig'in 8. hatasında zirveden kopmama adına zorlu deplasman Alanya'ya gidiyor.. Milli maç dolayısı ile liglere verilen arada Samsunspor ve Teknik direktörü Ümit Özat bunu çok iyi değerlendirerek maçlara verilen ara ile oyuncuların performanslarında düşüş olmaması için tedbirler alması gerektiğini düşünüyorum.. Başarılı Teknik direktör Ümit Özat Gaziantep maçı sonrası Basın odasında "Milli maç dolayısı ile 4 gün arayı ailemle geçirmek için Almanya'ya gideceğim. Dönüşte bıraktığımız yerden tekrar başlayarak gevşemeden ve rehavete kapılmadan işimize bakacağı" demişti.. 

 

Gerçek anlamda Samsunspor inadına Süper lig parolasını devam ettirmek yüce taraftarları arkasına alarak kendisine lazım olan Süper lig'i yakalamak için Şehir olarak el birliğiyle hareket etmek zorundayız.. Bu köşemden Samsun'un ilk 500'e girmiş sanayicilerine, İş adamlarına, Kurum ve kuruluşlarına, Oda başkanlarına sesleniyorum.. Her kurum bir futbolcuyu finans ederse Samsunspor'un yükünün azalacağına inanıyorum.. 


Bu kampanyayı başlatmak için önce hemşerim Büyükşehir Belediye Başkanı Yuzuf Ziya Yılmaz'ın bir adım atmasını bekliyorumm.. ondan sonra adımlar peş peşine gelecek ve Samsunspor rahata erecek. Bundan şüphe duymuyorum.. Bu şehir bu takımın liderliğini sevdim.. Bu taraftar takımının Süper lige çıkacağına inanmış ve Türkiye'de Passolig sıralamasında bir çok Süper lig kulübünü geride bırakarak 24 bin 904 kişiye ulaştı.. 

Bana göre bu rakam gerçekten sevindirici.. Ve bu sayının her geçen gün artacağına inanıyorum... Bütün kesimleri Samsunspor'a yardım etmeye davet ediyorum.. Her Şey Büyük SAMSUNSPOR İçin !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR