VELİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

VELİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Bafra Amerikan Kültür Okulları 8-A sınıfı velileri teşekkür ziyaretinde bulundular

AK OKUL’DA TEOG SONRASI VELİLERDEN ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Bafra Amerikan Kültür Okulları 8-A sınıfı velileri 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan TEOG sınavı sonrasında başarılı sonuçlar alan öğrencileri için okul öğretmenlerine teşekkür ziyaretinde bulundular. 

Öğrenci velileri adına bir konuşma yapan Murat Baş, “Çocuklarımızla eğitim öğretim yılı başından beri sabırla ilgilenen öğretmenlerimize teşekkür etmek için geldik. Zira öğretmenlerimizin sınava çok kısa bir süre olmasına rağmen nasıl canla başla çabaladıklarını, gerek derslerinde, gerekse deneme sınavlarında yoğun tempoya rağmen öğrencileri daima mutlu ve huzurlu bir şekilde eğiterek, birikimlerini sağlamlaştırdıklarını gördüklerini ifade etti. Bu çabaların karşılığını çocuklarımız başarılarıyla göstermişlerdir. Bu yüzden ne kadar teşekkür etsek azdır, ayrıca 24 Kasım öğretmenler gününde sınav olması ve çocuklarımızla birlikte büyük bir heyecan yaşayan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü de veliler olarak bir kez daha kutlarız”dedi.

Okul müdürü Burhan Güven de, velilere öğretmenler ve Bafra Ak okul adına teşekkür ederek, velilerimizin gösterdikleri bu nezakete karşılık olarak daha iyisini yapmak ve başarıyı daha ileri götürmek azminde olduklarını, çünkü velilerimizin, Bafra’nın Bafralıların kaliteli eğitimi hak ettiklerini belirtti.

Oldukça moralli ve keyifli olan 8-A sınıfı öğretmenleri, öğrencileri ve velileriyle  pasta keserek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Oktay ZERRİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.