VELİLER ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE SAHNEDE

VELİLER ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE SAHNEDE

 

Samsun’un Atakum ilçesindeki İrem Yavuz Anaokulu 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Maarif Hareketi kapsamında yapılan Sağlıklı Besleniyorum Sporla Büyüyorum, Canım Kardeşim, Bir Dil Bir İnsan, İki Dil İki İnsan Projelerimizin kapanış  programı ve mezuniyet töreni velilerin katılımıyla  başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Canım kardeşim projesinde senenin başından beri birlikte güzel çalışmalar ve paylaşımlarda bulunulan Süleyman Yançotoral Çocuk yuvasındaki çocuklarda katılarak gösterileriyle herkese duygulu anlar yaşattılar. Velilerde çocuklarıyla birlikte sahneyi paylaşıp şiir tiyatro etkinliklerinde görev aldılar ve çocukların heyecanlarına ortak oldular. İrem Yavuz Anaokulu öğrencileri Tiyatro dans, şiirler, slayt gösterileri vb. Etkinliklerle mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar

ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞTILAR EMEK SARFETTİLER
Okul Müdürü Dilek Genç,” Değerli Velilerimiz çocuklarımızın  okula başlamaları daha dün gibi okula ilk geldiklerinde kaygıları, heyacanları, mutlulukları derken kocaman bir yıl geçti  ve bugün 2 sınıfımızın ilk mezuniyet heyecanlarını İrem Yavuz anaokulu olarak çocuklarımıza duyduğumuz güçlü sevgiyle ve siz değerli velilerimizin katkılarıyla okulumuzda sevgi ve güven ortamı oluşturduk. Anne ve babalar, aile ve okul çocuğunun gelişmesinde çok önemli yer tutmaktadır. Biz bu düşüncelerle bugün farklı bir şeyler yaparak sahnede çocuklarımızla birlikte velilerimize de görevler verdik onlarda en az öğrencilerimiz kadar heyecanlılar çocuklarıyla birlikte çok çalıştılar emek sarfettiler. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerime personellerimize eğitim yılı içinde yardım ve desteğini esirgemeyen çocukların eğitiminde katkıda bulunan ve her zaman yanımızda olan anne ve babalara bizleri yalnız bırakmayan hayırseverlerimize ve programda yanımzıda olan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sayın Turan Coşkun ve şube müdürümüz  Sayın Nihat Acar’a teşekkür ediyorum “dedi.
Köksa ÖNER 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.