VEKİLLERİN HABERİ YOK MU?

VEKİLLERİN HABERİ YOK MU?
Kamu Hastaneleri Birliği’ne yapılan atamadan VEKİLLERİN HABERİ YOK MU?

               

      Kamu Hastaneleri Birliğine Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç’ın atanmasından Samsun Milletvekillerinin ve İl Başkanı’nın haberi olmadan atandığı iddia edildi. Milletvekillerinin ortak bir isim üzerinde mutabık kalamamış olmaları üzerine Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç’ı atadığı bu durumun da Samsun kamuoyunda Milletvekillerinin ne kadar iş yaptığının göstergesi olduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

                                                        SUAT KILIÇ’IN ADAMI MI?

      Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç’ın daha önce Suat Kılıç tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atandığı ve orada yaptığı hizmetlerde başarılı olamadığı için Dursun Mehel’in Hastane’ye yönetici olarak atandığı iddia edilmekte. Şayet bu iddia doğru ise Samsun Milletvekilleri neden başka bir isim üzerinde mutabık kalmayıp şehrimizdeki en önemli kurumun başına gelecek isim üzerinde anlaşamadıkları da merak konusu olmuş durumda.

                              MİLLETVEKİLLERİNİN AYIBI

        15  Temmuz darbe girişimi ardından FETÖ kapsamında görevden alınan Dursun Mehel’in yerine bu güne kadar atama yapılamamış olması Samsun Milletvekillerinin ayıbı olarak değerlendirilmiş olup Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne atanan Prof, Dr. Süleyman Kılıç’ın daha önce Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başarısız olduğu için görevden ayrıldığı iddia edilirken, bu kişinin şimdi tüm kamu hastanelerinin başına getirilmiş olması kamuoyu tarafından Milletvekillerinin ayıbı olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum