VE ŞİRİNLER GERİ DÖNDÜ !

VE ŞİRİNLER GERİ DÖNDÜ !
Samsunspor'da gönül veren Forza Şirinler Taraftarlar Derneği zorlu Giresunspor deplasmanında tribündeki yerlerini alacaklarını ve Yeni yönetimin göreve gelmesiyle birlikte Passolig'e olan protestolarını sona erdirerek tribünlere geri döndükleri belirtildi

ŞENKAL "YUVAMIZA GERİ DÖNDÜK"
Kırmızı Beyaz renklere gönül veren Samsunspor Şirinler Taraftarlar Derneği yeni Yönetimin göreve gelmesiyle birlikte Passolig'e karşı başlattıkları protestoya son verdiklerini ve bundan böyle tribündeki yerlerini aldıklarını belirttiler. Konuyla ilgli açıklamalarda bulunan Forza Şirinler Grubu İkinci Başkanı Cüneyt Şenkal,"Sezon başında Passolig'i protesto etmek için Şirinler Grubu olarak stadyumdaki yerimizi almıyorduk. Ancak yeni Yönetimin göreve gelmesinin ardından Sasunspor'a destek olamk için tribünlere geri dönme kararı aldık" dedi.


DEPLASMAN'DA KOREOGRAFİ ŞOV
Öte yandan Kırmızı Beyazlı taraftarlar zorlu Gireunspor maçına çıkartma yapmaya hazırlanıyorlar. Samsunspor'u zorlu deplasmanda yalnız bırakmayacak olan Şirinler Grubu, Şehzadeler Grubu ve Sögütlübahçeliler kritk müsabakada takımlarına destek olamak için deplasman tribününü hınca hınç dolduracaklar. Öte yandan Samsunspor'lu taraftarlar bu mücadelede koreografi şov'da düzenleyecekler. Geçtiğimiz yıllarda yaptıkları görsel şovlarla Türkiye'ye örnek olan taraftarların bu karşılaşmada da yapacakları koreografi şovlarla Türkiye'de ses getirmeleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.