Vatanpor Yerden Isıtma Straforu

Vatanpor Yerden Isıtma Straforu
Yerden ısıtma straforu yerden ısıtma yalıtımının ana öğelerinden biridir. Vatanpor markası yerden ısıtma sistemlerinin Türkiye’deki en iyi firmalarından biri olan Abbass Mühendislik firmasının inşaat malzemeleri üreten yan kuruluşudur.

Yerden ısıtma straforu yerden ısıtma yalıtımının ana öğelerinden biridir. Vatanpor markası yerden ısıtma sistemlerinin Türkiye’deki en iyi firmalarından biri olan Abbass Mühendislik firmasının inşaat malzemeleri üreten yan kuruluşudur. Vatanpor markası Abbass Mühendislik güvencesi altındaki tescilli markasıdır.

Uygun fiyatlı ve kaliteli malzeme üretiminde bir numara olmaya aday olan Vatanpor,   da üretmektedir. Ekonomik yalıtım malzemesi olarak öne çıkan de olarak bilinen bu malzeme ısının doğru dağılımının yanı sıra yerden ısıtma sisteminin kalitesini de yükseltmektedir.

Bulunduğunuz bölgede farklı markalarda satılan yerden ısıtma straforu bulabilirsiniz. Ancak kalite ve kullanım kolaylığı açısından Vatanpor, Rehau  ve Danfoss straforları olarak üç büyük markanın straforları gayet kaliteli ve uygun fiyatlıdır. Yerden ısıtma sisteminiz için % 100 yerli üretim olan Vatanpor Straforuna her zaman güvenebilir ve evine yerden ısıtma sistemi döşetmek isteyen herkese tavsiye edebilirsiniz.

Vatanpor zemin straforu, uygulama alanları açısından her türlü apartman, ev ve işyeri gibi farklı yerlerde kolaylıkla kullanılabilen ürünlerdir. Türkiye’nin her yerinde kolaylıkla bulabileceğiniz ya da sitemiz üzerinden kolaylıkla sipariş edebileceğiniz bir üründür. Bu ürün sayesinde yerden ısıtma sisteminizden yüzde yüz verimlilik alabilirsiniz.  Isıtma sisteminizi kuracak olan firmadan maliyet hesaplamaları yapılırken mutlaka Vatanpor markasının straforu içinde bir fiyat teklifi almasını isteyebilirsiniz.

Yüksek Basınç Yerden Isıtma Straforu Nedir?

Yoğun ve basıncı yüksek Vatanpor yerden ısıtma straforu, boruların doğru dağılımının yanı sıra oldukça dayanıklı bir üründür.

İster beton, şap ister asfalt tarzı bir zemin olsun tüm katı zeminler, yerden ısıtmanızın kurulumundan önce altlarında veya tercihen üzerinde yalıtımlı bir destek levhası şeklinde bir tür yalıtım gerektirir. Isıtma şilteleri veya kabloları, doğrudan esnek bir yer karosu yapıştırıcısı ile döşenmeden önce doğrudan yalıtımlı şap veya yalıtımlı karo altlık levhasına tutturulur. Tasarım, zemin taban özelliklerine ve ısıtma gereksinimlerine bağlı olarak 100w / m² ila 200w / m² arasında değişecektir.

Tasarım yerden ısıtma sistemlerinin önemli bir parçasıdır. Tasarımın doğru yapılması, boruların doğru dağıtılmasını sağlar. Bu doğru dağılımı sağlayan bir başka önemli parça da yerden ısıtma straforudur. Strafor, yalıtımı yapmakla birlikte doğru ısı dağılımını sağlayan malzemedir.

Şap Kullanılan Yerden Isıtma Sistemleri

Şap sistemleri, yeni binalar veya yeni bir zeminin döşendiği alanlar için oldukça verimli bir yerden ısıtma çözümü sağlar. Isıtma kabloları doğrudan folyo kaplı Vatanpor straforu üzerine 65 mm şapın altına döşenir. Tasarım parametreleri, oda / yapı tipine bağlı olarak 130w / m² ile 200w / m² arasında çıktı gerektirir. Şap içi ısıtma sistemleri, ılık su sistemlerine benzer şekilde çalışır ve ısınma süreleri, karo ısıtma sistemlerine göre daha yavaştır. Zemin, ısıyı daha uzun süre muhafaza eder.

Vatanpor yerden ısıtma straforu fiyat açısından her zaman daha uygun fiyatlar sunar . Vatanpor strafor hem ergonomik tasarımı hem de ekonomik olmasıyla birçok kullanıcının tercihi olmuştur.

VatanPor Yerden Isıtma Straforu

VatanPor sektörünün öncü firmalarından biri olarak yerden ısıtma straforu alanında da en iyi ve en kaliteliyi üretmek üzere çalışmalarına devam etmektedir.   VatanPor markasının zemin straforu şap altı izolasyonda ve yerden ısıtma borularının montajında kullanmak üzere tasarlanmıştır.  Pratik yapısı ve geniş kanallı tasarımı ile ısıtma borularının montajının daha rahat ve hızlı yapılabilmesini sağlamaktadır.  Straforun üzerinde yer alan mantar şeklinde kabartmaları yerden ısıtma borularının bir araya gelmesini engellerken eşit olarak dağıtılmasına yardımcıdır.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.