VATAN İÇİN SABAHLAMAYA DEVAM

VATAN İÇİN SABAHLAMAYA DEVAM
Rizeliler Cumhuriyet Meydanı'nda Demokrasi’ye sahip çıkmak adına gecesi gündüzüne büyük bir kararlılıkla nöbete devam ediyor

15 Temmuz’da darbe teşebbüsüne bulunan hainlere karşı tek yürek olan Rizeliler 7’den 70’e büyük küçük demeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak vererek Milli İrade Demokrasi nöbetlerini kararlılıkla tutuyorlar. Darbeye teşebbüsün üzerinden 8 gün geçmesine rağmen il protokolü ile birlikte sabahlara kadar yağan yağmurlara bile aldırış etmeden Rize Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce vatandaş sabır içerisinde vatanına milletine sahip çıkıyor. Darbe teşebbüsünün yaşanması ve halkın meydanlara dökülmesiyle kısa süre içerisinde püskürtülmesinin ardından Rize Protokolü bir an olsun halkın yanından ayrılmıyor.

GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR
Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve binlerce vatandaşın katılımıyla her akşam daha bir coşkunun yaşandığı Demokrasi nöbetinde, mikrofonlardan Dursun Ali Erzincanlıya ait “Esmaya Mektup” isimli şiirin okunması alanda duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

BAŞKAN KASAP’TAN BAYRAK COŞKUSU
Her gece Rize Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanında oluşturmuş olduğu çadırda vatandaşlarla birlikte aynı atmosferi teneffüs eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap alanın düzenlenmesiyle ilgili ve nöbette duran halkın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışanlarına gerekli talimatları veriyor. Çay Tv ekranlarından canlı yayınlanan 8. günde, Belediye Başkanı Kasap, Çaykur Tır’ında bir süre elindeki Türk Bayrağını dalgalandırarak mehter marşları eşliğinde alandaki herkesin bayraklarını aynı anda dalgalandırmasını isteyerek ortaya güzel bir tablonun çıkmasına vesile oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.